Ce am invatat despre barbatii fiind „one of the guys”

By  | 

Atunci când prietenii tăi sunt în mare parte tipi, ajungi să înveți multe lucruri despre această specie venită de pe Marte.

Dintr-un motiv sau altul, bărbații și femeile gândesc de multe ori foarte diferit, de unde și „bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”. Nu e de mirare, deci, că deseori nu reușim să ne înțelegem cu ei… Poate că niciodată nu vom înțelege exact cum și ce anume gândesc bărbații din viața noastră, însă consider că orice articol de genul acestuia este foarte folositor!

6 motive pentru care îți trebuie un prieten bărbat

Nu știu cum se face, dar dintotdeauna m-am simțit mai în largul meu în preajma tipilor. Am și prietene femei, bineînțeles, dar mereu am preferat ieșirile lejere, la o bere, alături de un tip, decât veșnicele discuții despre bărbați cu fetele. Pentru că, hai să recunoaștem, acesta este subiectul pe care femeile îl discută cel mai des! Am fost considerată de multe ori „one of the guys”, iar dacă petreci mai mult timp cu băieții ajungi inevitabil să îi cunoști ceva mai bine.

Iată, deci, ce am învățat de-a lungul timpului despre bărbați fiind „one of the guys”:

Și bărbații bârfesc, dar în mod diferit

Se spune că femeile adoră să bârfească, dar nici bărbații nu sunt departe. Totuși, există o diferență mare între modul de a bârfi: femeile se pot lua de orice chichiță (sprâncenele tale nu sunt perfecte, ți se vede breteaua de la sutien, ai flirtat cu un tip, nu te duci destul de des la cosmetică, te duci prea des la cosmetică, iar lista poate continua), în timp ce bărbații se concentreză mai mult pe fapte. Dacă ai făcut ceva ce merită bârfit, cu siguranță vor discuta despre asta, dar nu se vor amuza pe baza părului tău ce trebuia revopsit săptămâna trecută.

Și bărbații au nevoie de timp pentru a cunoaște o persoană înainte să facă sex

Se crede că bărbații sunt pregătiți de sex în orice moment, cu orice persoană, dar nu e mereu adevărat. La fel ca multe femei, și bărbații au uneori nevoie de puțin timp pentru a te cunoaște, pentru a se putea simți confortabil cu tine în pat. Asta nu îi face mai puțin macho, îi face doar oameni. Unele persoane se pot culca cu cineva nou imediat, altele au nevoie de puțin timp, nu contează dacă sunt bărbați sau femei.

Află de ce este bine să ai prieteni bărbați

Și bărbații pot suferi după o despărțire

Chiar dacă nu arată acest lucru, și bărbații trec greu pentru anumite relații. Am un amic care chiar și acum o aduce mereu în discuție pe fosta sa… de care s-a despărțit în urmă cu 2 ani. Atunci când o relație chiar te-a marcat, este greu să nu suferi și să treci peste imediat, iar asta e valabil și în cazul bărbaților.

Bărbaților nu le pasă dacă ai machiajul perfect

Bărbații vor doar ca femeile să arate bine, să fie îngrijite, nu le pasă că ai folosit 5 nuanțe de fard pentru un anumit look sau că eyeliner-ul tău nu este aplicat identic la ambii ochi. Cel mai probabil femeile observă aceste detalii la alte femei pentru că sunt obișnuite să fie foarte atente atunci când se fardează și cunosc tipurile de farduri. Bărbații vor observa doar că ceva parcă e puțin diferit azi, dar nu își dau seama exact ce și nici măcar nu le pasă. Dacă te fardezi prea mult și acest lucru este foarte vizibil, da, vor observa și ei și se vor întreba de ce simți nevoia să te ascunzi după o mască, dar în rest…

Bărbații apreciază dacă nu te culci cu ei din prima

Chiar dacă își doresc să facă sex cu tine și le dai de înțeles că și tu vrei, mulți bărbați apreciază când nu te lași ușor. Nu te vor considera neapărat o femeie ușoară dacă ajungeți în pat din prima seară, însă, în cazul în care nu veți ajunge acolo, te vor respecta pentru alegerea ta. Excepție fac, bineînțeles, acei tipi imaturi care au rămas pe undeva pe la 15 ani și care gândesc ”M-a lăsat să o sărut și mi-a dat de înțeles că vrea sex, dar apoi a spus că nu vrea, își bate joc de mine, este o c…”. Dar, oricum, nu ai nevoie de astfel de oameni.

Acestea sunt 5 dintre lucrurile pe care le-am învățat având mulți prieteni bărbați, tu le știai? Ce altceva ai mai adăuga pe această listă?

Comments

comments