Ce ai de facut daca nu vrei sa-ti fie doar amic

By  | 

„Prinde-l” SINGUR

Sa va relaxati impreuna cu alti prieteni comuni e un mod excelent de a ajunge sa-l cunosti… la inceput. Dar daca trec cateva saptamani fara sa petreceti putin timp singuri-singurei, s-ar putea sa se gandeasca la tine ca la o amica prin asociere.

Ati iesit in gasca mai mult de doua ori? OK, acum e timpul sa treci la at]iune!

„Tot ce trebuie sa faci este sa-l indepartezi de grup, chiar si pentru doar 10 minute”, spune Christie Hartman, autoarea cartii „It’s Not Him, It’s You”.

Provoaca-l la un joc amuzant cat stati la bar sau recruteaza-l pentru a te ajuta sa creezi un playlist la o petrecere. Apoi apleaca-te spre el, „aplica-i” o privire patrunzatoare si lasa-ti piciorul sa-l atinga pe al lui.

FLIRTEAZA strategic

Foarte multe femei fac greseala de a flirta cu toti tipii care se afla in incapere, crezand ca astfel ii vor trezi unuia anume instinctul competitiv.

In realitate, insa, nu fac decat sa-i scoata la suprafata temerile. Si asta pentru ca tipul tau va presupune ca le acorzi atentie celorlalti pentru ca el nu e suficient de inteligent/amuzant/atragator, asa ca nu va face nici o miscare.

„In loc de asta, transforma-l in prima ta tinta atunci cand flirtezi. Apoi, mergi si stai pentru putin timp de vorba si cu alti tipi pe parcursul serii”, sfatuieste Hartman.

„Indata ce primeste de la tine semne ca esti interesata, va vrea sa lupte pentru suprematie”.

Spune CUVANTUL MAGIC

„Barbatii incep sa priveasca o femeie ca pe o amica atunci cand sunt siguri ca asa ii percepe si ea”, spune Jeffrey Bernstein, autorul cartii „Why Can’t You Read My Mind?”.

Ca sa-i dai de inteles ca esti interesata fara sa-l faci sa se simta incoltit, trebuie sa-l implici chiar si in frazele banale. De exemplu, nu-i spune: „M-am simtit bine”, ci „M-am simtit bine cu tine” sau „Tu ma faci sa rad”.

Aceasta schimbare minora il va anunta ca nu-ti e indiferent, spune Bernstein.

Fara MESAJE lungi

E tentant sa-i scrii prin mesaje despre toate intamplarile amuzante de care ai parte sau care iti amintesc de el. N-o face!

Aceasta este modalitatea prin care tipii tin legatura de obicei cu amicii lor (ca si noi, de altfel), asa ca asta v-ar face relatia sa se indeparteze de romantism.

„Barbatii sunt intrigati de femeile pe care nu le pot descifra”, spune Bernstein. „Daca ii scrii povesti nemuritoare, acel mister cu care esti invaluita se va risipi prea devreme, iar el te va percepe mai mult ca pe o amica”.

Nu face pe PSIHOLOGUL

S-ar putea sa ti se para grozav cand un tip simpatic se deschide deodata in fata ta. Dar daca isi varsa amarul referitor la esecurile lui amoroase din trecut, sansele ca el sa te vada ca pe o potentiala iubita scad cu fiecare secunda care trece.

„Ascultandu-i dilemele amoroase si oferindu-i sfaturile tale, te apropii tot mai mult de rolul de… surioara grijulie”, spune Hartman.

Daca incearca sa ajunga in acel punct, raspunde-i prin flirt: „Un tip sexy ca tine n-ar trebui sa-si faca griji despre trecut; hai mai bine sa vorbim despre viitorul tau amoros”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *