Cat de mult le pasa barbatilor de marimea sanilor tai?

By  | 

Îți faci griji că sânii tăi nu sunt pe placul bărbaților? Hai să discutăm puțin despre preferințele lor!

Oare o să îi placă sânii mei? Oare o să mai fie atras de mine atunci când mă dezbrac? Oare preferă sânii mai mari? Oare ar vrea să am sâni mici și obraznici?

Ți se par cunoscute aceste întrebări, și tu ți le pui? Ei bine, află că, atunci când te dezbraci în fața unui tip, tot ce are el în minte este „OMG, sâni!”. Da, serios, indiferent de vârstă, la asta se gândește.

Cum să-ți autoexaminezi corect sânii

Sigur, unii bărbați sunt mai atrași de femeile cu sâni mari, în timp ce alții în preferă mici. Dar niciun bărbat nu a refuzat vreodată o femeie doar pe baza acestui criteriu. Gândește-te puțin: dacă te simți foarte atrasă de un tip și vă înțelegeți foarte bine, iar sexul este perfect, îl vei da afară din casă pentru că nu are spatele lat și puternic, așa cum îți place ție? Bineînțeles că nu!

De fapt, e un singur lucru legat de sâni care poate demoraliza un bărbat, iar acel lucru este sutienul cu push-up și 5 cm de burete. Poate că tipului cu care tocmai te-ai cuplat nu îi plac în mod special sânii mici, dar cel puțin nu ar vrea să fie mințit în legătură cu mărimea alor tăi. Dacă ai sânii mici, asta e! Nu trebuie să păcălești bărbații că îi ai mai mari!

Cum menții fermitatea sânilor

Știi glumele pe care le fac bărbații legate de cum arată unele femei dimineața, înainte să se fardeze? Ei bine, cele despre sutiene le întrec.

Și, în fond, de ce ai vrea să arăți altfel? La un moment dat, când vei ajunge în pat cu un tip, sutienul va dispărea, iar el va fi șocat… și nu într-un mod plăcut!

Ce-ai zice ca în loc să îți pui atât de multe întrebări despre sânii tăi… să te simți confortabil în corpul tău? Eu, de exemplu, am sânii mici și eram foarte complexată din această cauză în adolescență. Dar, încetul cu încetul, am învățat să accept că va trebui să trăiesc toată viața cu sâni mici (nu mi-am pus niciodată problema unei operații estetice), așa că am încetat să îmi bat capul cu asta. Acum, la 24 de ani, îmi ador sânii! Nu sunt mari, dar sunt ai naibii de sexy, nu voi avea niciodată probleme de sănătate din cauza lor și nu sunt obligată să port sutien. În plus, nu mi s-a spus niciodată „ai sânii mici, nu vreau să ne cuplăm”.

Ție-ți plac sânii tăi?

Comments

comments