Buna la pat?

By  | 

OK, poate ca nu esti regina sexului, dar totusi putina incredere in tine nu ti-ar strica. Atunci cind spune ca tu il satisfaci, clar nu te minte. S-a demonstrat ca, pe masura ce te atasezi mai mult de o persoana, viata sexuala este mai de calitate, pentru ambii parteneri. In locul tau, noi l-am crede pe cuvint.

Acestea fiind spuse, ce ne-ar interesa pe noi este: de ce naiba ti-a povestit toate lucrurile alea despre fosta lui prietena?! Pe de-o parte, iti face tie un compliment, dar pe de alta parte, iti spune ca nu esti experimentata la capitolul aventuri sub plapuma. Pare a fi un comportament masculin pasiv-agresiv.

Atunci cind barbatii se jeneaza sa ceara anumite lucruri, vorbesc despre “ograzile” altora (“Imi place cum se imbraca prietena aia a ta, Dana!”) incercind sa-ti ofere un indiciu despre ce si-ar dori. E evident faptul ca incearca sa-ti dea un imbold subtil catre o directie mai… obscena.

Ai doua solutii: ori uiti cu desavirsire subiectul asta si accepti ceea ce-ti declara el, ori gasesti o cale sa-ti depasesti limitele sexuale. Asta nu inseamna ca trebuie sa treci la artileria grea, ci doar sa cauti citeva posibilitati noi, care sa nu te deranjeze: citeva pozitii mai… aventuroase, sau chiar o jucarie de la sex shop. Pe bune, n-ai vrea mai degraba sa-l innebunesti in loc sa-l “satisfaci” doar?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *