Bucura-te de viata ca baietii

By  | 

Ei nu se întreabă timp de două ore cu ce se vor îmbrăca la petrecere. Bucura-te de viata ca baietii – te vei simti mai liberă.

Redescoperă natura

Plăcerea bărbaţilor de a trăi în aer liber datează de pe vremea când intrau în peşteri numai ca să doarmă. Schimbă şi tu rutina shoppingului sau mersul la film pe o drumeţie, o partidă de badmington sau un grătar cu amicii.

Cum obții ce îți dorești de la viață?

Îmbracă ce-ţi vine la îndemână

Cu rare excepţii, băieţii nu sunt preocupaţi de haine. Când ieşi cu gaşca, aruncă pe tine doar jeanșii şi un tricou (în loc să pierzi o oră probând 10 ţinute). În mod automat, vestimentaţia cât mai simplă te va relaxa psihic – căci te vei simţi, fizic, foarte confortabil.

Mergi orbeşte, fără nici un plan

În loc să-şi sistematizeze activităţile pe întreaga săptămână, tipii le abordează pe principiul „la întâmplare, las’ că se rezolvă din mers”. Rezistă tentaţiei de a-ţi organiza agenda şi orarul, şi vezi ce  – sau pe cine – îţi aduce ziua de mâine!

Fii spontană începând de… acum!

Dedă-te la nebunii culinare

Priveşte atent cum mănâncă un bărbat sănătos şi flămând: nu vei vedea decât satisfacţie, şi nici urmă de vinovăţie sau panică. Ia exemplu, şi nu te mai înfrâna când ai în faţă o farfurie aburindă. Sau, şi mai bine, pune diseară la cuptor o tavă cu plăcinte (de la supermarket!) şi invită-l la o… orgie culinară pe tema „cine mănâncă mai multe”!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *