Avantajele de a fi singura de sarbatori

By  | 

Ești tristă pentru că ești singură de sărbători? Există și avantaje, iar COSMO ți le prezintă pe cele mai importante!

Să fii singură de Crăciun și Anul Nou nu este cel mai oribil lucru, deși multe persoane cred asta, mai ales femeile.

Pentru a-ți face ziua mai bună, iată 5 avantaje de a fi singură de sărbători.

În primul rând, cumperi cu un cadou mai puțin! Dacă nu ai un iubit, poți lua ceva drăguț pentru tine sau poți dona banii pentru o cauză în care crezi. Copiii săraci din sate parcă au mai multă nevoie de hăinuțe și cărți decât ar avea un tip nevoie de un parfum nou, nu?

Apoi, nu e nevoie să îți petreci Crăciunul cu familia altcuiva. Îți ajunge că trebuie să suporți familia ta la masa de Crăciun, nu mai ai nevoie și de întrebărilor incomode și sfaturile rudelor altcuiva.

În plus, nu trebuie să te scuzi în fața nimănui pentru obiceiurile enervante ale părinților tăi. După atât de mult timp, ai acceptat deja ciudățenile părinților tăi, dar dacă vii cu un tip la masa de Crăciun, vei intra în pământ de rușine din 15 în 15 minute, iar în drum spre casă va trebui să îi explici cum părinții tăi sunt, totuși, normali. Doar că asta nu e evident din clipa când îi cunoști.

Poți face ce ai chef la petrecerea de Revelion. Nu îți va spune nimeni că rochia ta are un decolteu cam adânc, iar tipul acela ciudat se holbează la sânii tăi sau că nu ar trebui să mai bei încă un shot de Kamikaze.

De asemenea, poți începe anul nou concentrându-te pe tine și doar pe tine. Înscrie-te la un curs de dans, învață o limbă străină, adoptă o pisică de la adăpost, du-te singură într-o vacanță!

Tu ești singură de sărbători? Ce alte avantaje ai mai adăuga pe listă?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *