Aranjeaza masa cu gust

By  | 

Jos cu fata de masa

In locul celei traditionale, asterne un servet lung de matase pe mijloc, chiar daca atarna capetele si in afara mesei. Aspectul va fi mult mai modern decat daca pastrezi clasica textila de la mama.

Aprinde atmosfera

Lumanarile sutn cam singura posibilitate, asa ca ai nevoie de cateva asezate pe mijlocul mesei. Flacara care palpaie va crea o atmosfera mai presus de cuvinte. Pentru a arata mai special, pune lumanari de marimi diferite, iar pentru un plus de efect foloseste unele transparente in nuante palide, nu clasicele lumanari albe.

Look de 7 stele

Masa va avea un aspect sofisticat daca asezi niste platouri fantezie sub farfuriile pe care invitatii vor servi mancarea. Nu trebuie sa aiba aceeasi culoare ca si farfuriile si nici chiar aceeasi forma.

Puterea scriiturii

Achizitioneaza-ti hartie texturata fina, in culori palide, pe care poti imprima meniul pe care urmeaza sa-l servesti. Daca vrei ceva si mai original, poti alege sa scrii de mana pe ceva neobisnuit, de exemplu pe frunze. Inainte ca invitatii sa soseasca, foloseste un marker auriu sau argintiu pentru a inscriptiona meniurile.

Floarea din gradina

Inainte de a-ti primi invitatii, pune cate o floare la capatul fiecarui servetel. Arata foarte bine si confera mesei un accent de prospetime.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *