Aplicatii care te fac mai productiva

By  | 

 

Nu trebuie să ai un job foarte dificil pentru a avea nevoie de câte o mână de ajutor din când în când. Aceste aplicaţii sunt potrivite pentru oricine, fie că ai un job lejer sau pur şi simplu nu reuşeşti să te descurci atât de bine precum ai vrea la şcoală.

[email protected] este o aplicaţie care te ajută să te concentrezi la sarcinile tale prin muzică. Mulţi dintre noi ascultăm muzică în timp ce lucrăm şi poate ai observat şi tu că unele piese te fac să îţi pierzi concentrarea. Cu această aplicaţie nu vei mai avea această problemă, pentru că este creată special pentru a nu îţi distrage atenţia. De asemenea, ai la dispoziţie şi câteva tips-uri care te vor ajuta.

Este disponibilă pentru desktop, iOS şi Android, iar prima lună de utilizare este gratuită.

Any.do este o aplicaţie care te ajută să faci to do lists, perfecte pentru o mai bună organizare a timpului. Poţi nota aici task-uri care trebuie îndeplinite astăzi, mâine, în viitorul apropiat sau „cândva” şi nu vei uita să verifici lista pentru că poţi seta să îţi apară notificări.

Este gratuită şi disponibilă pentru desktop, iOS şi Android.

ZenDay este o aplicaţie care te va ajuta să scapi de stresul de la muncă, folosind o interfaţă 3D. Poţi seta programul tău aici, pentru a-ţi fi mai uşor să vezi ce ai de făcut şi până când, iar aplicaţia te anunţă când este cazul să te ocupi de sarcinile pe care le ai, dacă mai este doar puţin timp la dispoziţie.

Este gratuită şi disponibilă pentru iOS şi Android.

Carrot este o aplicaţie perfectă pentru lupta împotriva procastinării, pentru că te răsplăteşte când eşti productiv şi te pedepseşte când nu eşti. Însă nu te aştepta la un simplu mesaj de felicitare; aplicaţia îţi oferă puncte pe care le poţi strânge pentru a câştiga diferite premii.

Costă 2,99 dolari şi este disponibilă pentru iOS.

YouMail Visual Voicemail este o aplicaţie care te ajută să vizualizezi mesajele vocale ca şi cum ar fi mail-uri. Cine primeşte multe mesaje vocale ştie cât de enervant este să le asculţi pe toate până găseşti mesajul care te interesează, după care să îl asculţi de mai multe ori pentru a fii sigură că ai înţeles bine. Cu ajutorul acestei aplicaţii, nu va mai trebui să te chinui!

Este gratuită şi disponibilă pentru iOS şi Android.

Tu foloseşti vreo aplicaţie pentru a fi mai productivă?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *