Anunturi inchiriere garsoniera, apartament, casa pe cel mai eficient site de imobiliare

By  | 

Pentru a adauga un anunt de inchiriere garsoniera, inchiriere apartament sau inchiriere casa pe MagazinulDeCase.ro, trebuie intai sa sa completezi formularul pe care ti-l punem la dispozitie. Acesta contine toate informatiile necesare unui anunt imobiliar complet.

Dupa ce ai completat formularul cu toate informatiile necesare, trebuie sa efectuezi plata. Iti punem la dispozitie 4 modalitati de plata ( ordin de plata, plata la un ghiseu Raiffeisen, plata prin sms si plata cu cardul). Iti recomandam plata prin SMS, deoarece anunturile sunt activate automat pe site.

Urmeaza apoi pasul in care incarci pozele. Nu uita ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, de aceea te sfatuim sa adaugi anuntului tau cat mai multe poze.

Anuntul tau de inchiriere este acum activ! Potentialii chiriasi il pot vizualiza in lista de anunturi de inchiriere.

Proprietatile sunt prezentate unui public de peste 20.000 de potentiali chiriasi care cauta lunar locuinte de inchiriat pe MagazinulDeCase.ro.

Dupa inchiriere, proprietatea este pastrata in baza de date a siteului si poate fi reactivata in baza unei noi plati de 5EUR , de indata ce contractul cu actualul chirias s-a incheiat.

Mult succes in tranzactie!

Comments

comments

1 Comment

  1. Daniela

    25 septembrie, 2017 at 17:30

    Multumesc pentru pont, bun articol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *