Agonie si extaz

By  | 

Starile prin care treci – libertate, tristete, deznadejde – sint perfect normale (oricine a pus punct unei relatii de durata trece prin asa ceva), deoarece doua luni de la despartire, dupa o relatie de trei ani reprezinta un interval de timp prea scurt pentru ca tu sa te fi vindecat.

Este normal ca totul sa te duca cu gindul la el, dar incearca sa-ti amintesti si perioadele mai putin “roz”, adica cele care v-au dus la despartire. O veche zicala spune ca “timpul le vindeca pe toate” si e cit se poate de adevarata.

Ai mai multa rabdare cu tine, incearca sa-ti reorganizezi putin stilul de viata si sa redescoperi lucrurile pe care le faceai inainte sa-l cunosti. Nu trebuie sa te simti obligata sa te arati foarte vesela sau sa incepi o noua relatie…

Nu cere prea mult de la tine, deoarece treci printr-o perioada foarte delicata, iar anumite asteptari impuse de cautarea unei alte “iubiri adevarate” iti pot crea complexe si frustrari.

De ce nu savurezi aceasta perioada de singuratate pentru a te ocupa doar de tine? Sigur exista lucruri pe care ai fi vrut sa le faci in acei trei ani de relatie si la care ai renuntat, fie din lipsa de timp, fie din cauza lui… De exemplu, poti incerca un sport nou sau iti poti lua un abonament la o sala de fitness.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *