Afla cine ti-e adevarata prietena

By  | 

Vei ramine fara prieteni daca vei cauta sa ai unul fara defecte – ne avertizeaza o vorba din popor. Tu nu cauti perfectiunea intruchipata in amicele tale, ca doar nici tu nu esti far’ de pacate! Te-ai “multumi” sa ai o prietena care sa-ti spuna pe sleau ca talia joasa a fustei nu prea “pica” bine pe conformatia ta. Nu una care sa aplaude entuziasmata cind o imbraci… doar de teama ca sinceritatea ei ar costa-o (daca nu-i mai imprumuti haine de club?).

Activeaza-ti “infrarosiile” si ocheste tinta ce trebuie eliminata. Urmeaza indiciile.

1. Ati cunoscut intr-o seara la discoteca un tip care va acorda atentie… distribuita amindurora. Dar ea se da peste cap sa iasa in fata si uita ca tu mai existi. In plus, daca nu reuseste sa-l impresioneze, se enerveaza, vrea sa plecati acasa, pe motiv ca-i e “somn”.

2. I-ai imprumutat cartea de Paler si fularul dungat si nu ti le-a restituit pina acum – poate pentru ca ii ia mai mult de un an sa parcurga 300 de pagini, iar fularul s-o purta si vara?

3. S-a intimplat des sa luati masa in oras, dar abia cind a sosit nota de plata ti-a marturisit miloaga ca nu are banii la ea si nici nu si-a luat vreodata revansa post-gafa.

4. Iti reproseaza aparent trista ca “nu mai dai un semn de viata” si ca o ocolesti. De fapt, nici ea nu se omoara sa te caute. De fata cu alte persoane se plinge c-ai uitat de ea.

5. Cind va luati “la revedere” dupa o iesire impreuna, te roaga insistent sa o duci acasa, iar daca impartiti taxiul, sa coboare intii ea.


6.
Te descarci, punindu-i pe tava probleme ce te-apasa, iar replica ei este: “Stai sa vezi mie ce mi s-a-ntimplat! Tu esti minciuna!”

7. Promite ca desi e extrem de ocupata, isi va face timp sa vorbiti pe messenger. Dar foarte rar iti adreseaza mai mult decit un salut virtual.

8. Propune ca atunci cind va vedeti, intilnirea sa aiba loc la tine acasa – de unde niciodata nu pleaca fara sa-ti “subtieze” garderoba cu vreo rochie sau poseta.

9. Decit sa-i spui deschis ce te deranjeaza la ea, mai bine inchizi ochii. Izbucneste un scandal monstru daca i se reproseaza ceva.

10. Iti spune ca in weekend nu iese cu tine, pentru ca e prea obosita. De fapt, e prea lasa sa admita ca petrece un weekend cu iubitul in pat.

11. Cind o anunti ca ai fost la un interviu de job si ai trecut probele de foc cu brio, prima intrebare pe care ti-o pune e: “Si cu cit te platesc?”

12. Ii povestesti incintata despre noul tip din viata ta, dar pe ea o intereseaza daca ati facut-o deja si cum e el la pat.

13. Mama ta nu se arata prea incintata, remarcind la tine ca gesticulezi ca amica X si ai preluat din stilul teatral al acesteia de a povesti si te sfatuieste sa revii “la normal”.

14. Are o groaza de alti prieteni de care-ti povesteste non-stop, ii cunosti deja dupa nume, dar evita sa va faca cunostinta.

15. Are tupeul sa-ti ceara cu imprumut haine despre care stie ca nu le-ai purtat niciodata si se irita ca nu purtati aceeasi masura la pantofi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *