Activitati care iti dau mai multa incredere in tine

By  | 

Plictisită? Aceste activități îți dau mai multă incredere in tine.

Recalibrează-ți starea de spirit

Încearcă un exerciţiu: gândeşte-te la o activitate care te încântă mult şi închipuie-ţi cum ai putea s-o practici şi mai cu aplomb. De exemplu, ai putea să te răsfeţi fără să te simţi vinovată, după o şedinţă intensă de fitness. O gustărică, un shake dulce nu-ţi pot da kilogramele peste cap, ba dimpotrivă, creierul va fi „antrenat” să caute şi să producă mai multă plăcere.

Citate celebre care îți redau încrederea în tine

Pune mâna pe un tip hot

Înainte să refuzi un tip care-ţi pare desprins din basme, convinge-te de ideea că nu există pe lumea asta tip care să nu fie de nasul tău! Care-i secretul în a-l „obţine” pe Făt-Frumos? Păstrează-ţi o încredere de nedărâmat. Spulberă-ţi emoţia şi neîncrederea repetându-ţi în gând non-stop: „Sunt sexy şi amuzantă – e un norocos că ies cu el!”

Încearcă sexul silenţios

Să faci sex cu „volumul” la minimum îţi poate aduce noi senzaţii în viaţa intimă. Încearcă să nu scoateţi nici un cuvânt în timp ce vă iubiţi – astfel, simţurile olfactive şi vizuale vi se „ascut” şi sunteţi siliţi să vă concentraţi pe încovoierea degetelor de la picioare şi pe reacţiile tip frison resimţite pe piele.

Tonifică-ți abdomenul în timp ce trimiți sms-uri

E chiar foarte simplu să obţii o burtică „lucrată”! În timp ce tu îţi vezi de treburile zilnice, gen trimiterea mesajelor pe mobil către prieteni, stai într-un picior. Alternând picioarele, dar respectând poziţia, îţi soliciţi partea centrală a trupului, astfel întărind-o. Acum îţi dai seama de ce dansatorii au abdomene impecabile… Dacă eşti şi mai ambiţioasă, ridică-ţi genunchiul, astfel încât piciorul să-ţi formeze un unghi de 90 de grade. După câteva săptămâni, vei culege „roadele”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *