A spus numele alteia in pat

By  | 

O fi vreo fosta? Sint convinsa ca la asta te-ai gindit prima data. Ba nu, a doua oara, primul tau gind a fost ca e o rivala din prezent! Probabil ca l-ai luat la intrebari in secunda doi si a gasit imediat o explicatie pe care tu n-o crezi nici in ruptul capului.

Calmeaza-te, atunci cind un barbat are o astfel de “scapare” nu e neaparat un semn ca te insala. Poate fi vorba despre o fantezie (normal ca nu va recunoaste asta) pe care nu intentioneaza sa o si puna in practica. Sau a fost vorba doar despre o eroare nevinovata – colega cutare l-a scos din minti la serviciu -, e cea mai plauzibila explicatie avind in vedere starea in care se afla (creierul lui nu functioneaza la maximum atunci cind este in plina activitate erotica).

Treci asadar cu vederea peste incident si nu-l mai ataca de fiecare data pe tema asta. Lucrurile ar deveni alarmante doar in momentul in care greseala s-ar repeta, abia atunci e cazul sa-ti faci probleme.

Atentie insa, nu te opri din ceea ce faceti pentru a-l lua la intrebari. Asteapta pina dupa ce terminati ce-ati inceput si abia apoi abordeaza-l. E greu, dar e mai bine asa! Este important totodata si modul in care vei face asta; daca esti agresiva, el va intra imediat in modul defensiv si-ti va servi prima explicatie la indemina.

Incearca o varianta calma, usor ironica: “Iubitule, iar ai uitat cum ma cheama!” si poate vei primi o explicatie pertinenta. In plus, iti va fi mai usor sa-i clasifici reactiile: daca e agitat, nervos, chiar agresiv, poti duce discutia la urmatorul nivel.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *