97% dintre femei simt nevoia unei schimbari in bine

By  | 

Activia a declarat 2014 anul schimbării în bine. Conform unui sondaj recent*, peste 97% dintre femei simt nevoia unei schimbări pozitive în viaţă. Cu ajutorul Mihaelei Rădulescu, Maestra Stării de Bine Activia, noua campanie a brandului îşi propune să ofere consumatoarelor sale inspiraţie pentru o stare de bine. Mihaela aduce exemple mici cu efecte semnificative asupra stării fizice şi de spirit, care pornesc de la o nouă atitudine şi disciplină de viaţă ce include: mişcare zilnică, alimentaţie echilibrată, renunţarea la obiceiurile nesănătoase. 

„Starea de bine este o sursă de comfort fizic şi psihic, dar mai ales de încredere în sine, fundaţia reuşitei în viaţa personală şi în carieră. Prin această campanie ne dorim să inspirăm şi să motivăm femeile din România să facă o schimbare în bine în noul an, pentru a se bucura din plin de viaţă şi de o atitudine pozitivă. Mihaela Rădulescu, recent desemnată Maestră a Stării de bine Activia, este recunoscută pentru stilul său de viaţă, pentru obiceiurile sănătoase pe care le promovează, printre care şi consumul zilnic de iaurt” susţine Anca Stroe, Director de Marketing Danone Europa de Sud Est.

Ieri, 14 ianuarie, Mihaela Rădulescu a vizitat fabrica Danone din Bucureşti, s-a întâlnit cu sute de angajaţi, iar la finalul zilei, cu jurnalişti şi bloggeri cu care a împărtăşit detalii despre importanţa unui stil de viaţă sănătos, încurajându-i să facă schimbări în bine. 

„Începutul de an este de regulă momentul în care reflectăm asupra schimbărilor pe care am vrea să le facem în stilul nostru de viaţă, începem să ne promitem că vom avea o dietă mai echilibrată, că vom face mai multă mişcare, iar pe parcursul anului parcă uităm de noi. În 2014 vă încurajez să vă duceţi la bun sfârşit planurile, să faceţi schimbări benefice în viaţă, oricât de mici ar fi ele. Cred cu tărie că micile schimbări, cum ar fi să ne axăm pe  alimente sănătoase în dieta zilnică – fructe, legume, iaurt, mai multă mişcare, preocupările frumoase pot face diferenţa în starea fizică şi de spirit pe care o ai zi de zi. Iaurtul este nelipsit din dieta mea, de ani de zile, în fiecare dimineaţă.”  ne explică Mihaela Rădulescu, Maestra Stării de bine.

Schimbarea poate începe acum. Intră pe site-ul AnulSchimbarii.activia.ro, înscrie-te în campanie şi ai şansa de a câştiga una dintre cele 10 invitaţii la seminarul Stării de bine susţinut de către Mihaela Rădulescu sau un premiu săptămânal – Activia pentru o lună de zile.

Aici poţi găsi şi alte surse de inspiraţie: scurt interviu cu Mihaela Radulescu şi Spot TV.

Conform studiului menţionat, pentru 38% dintre respondente starea de mai bine vine dintr-o alimentaţie echilibrată, pentru 25% din sport, iar pentru 7% din renunţarea la obiceiurile nesănătoase (fumatul, consumul excesiv de cofeină etc). Pentru restul de 30% starea de bine vine din schimbări pe toate cele 3 planuri. 

Aproximativ 60% sunt motivate să facă această schimbare din dorinţa de a avea o stare fizică şi de spirit mai bună şi cred că propria voinţă este principalul factor ce poate contribui la atingerea acestui deziderat (67%). 21% dintre respondenţi sunt de părere că o influenţă o pot avea şi prietenii sau familia. Întrebate ce anume le împiedică să facă cu adevărat o schimbare, 49% au dat vina pe ritmul de viaţă alert, iar 47% pe lipsa ambiţiei şi a perseverenţei.

Începutul de an este un bun moment să alegi o alimentaţie sănătoasă, care, împreună cu un stil de viaţă activ, să te ajute să te menţii în formă. Savurează în fiecare zi Activia, un iaurt hrănitor şi gustos. Activia este prezent în România de peste 12 ani, cu un portofoliu de peste 20 de sortimente care ne îmbogăţesc alimentaţia sănătoasă şi ne oferă un gust plăcut. Fiecare porţie de Activia conţine, pe lângă fermenţii obişnuiţi din iaurt, 4 miliarde de fermenţi Bifidus Actiregularis, utilizaţi exclusiv de Danone. Bifidus ActiRegularis este rezistent la trecerea prin bariera acidă din stomac şi este capabil să ajungă în cantităţi suficiente în flora intestinală, importantă pentru sănătatea noastră. Iaurtul conţine bacterii lactice vii, care îmbunătăţesc digestia lactozei din produs la persoanele care au dificultăţi în a digera lactoza, şi calciu care contribuie la funcţionarea normală a enzimelor digestive.

*Sondajul a fost efectuat de Danone în perioada 28 decembrie – 8 ianuarie, pe un eşantion de 3485 de persoane.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *