8 trucuri pentru dat barbatii pe spate

By  | 

1. Renunta la “uniforma” obisnuita de seara – jeansi skinny si top glam. Adopta, in schimb, un look sexy-provocator, purtand cu dezinvoltura un costum clasic negru, sutien dantelat si pantofi rosu-sange cu tocuri interminabile.

2. Aparent din politete, vorbeste-i suficient de incet cand te afli impreuna cu el intr-un loc zgomotos. Aplecat spre tine, raspunde-i abia soptit, atingandu-i lobul urechii cu buzele. Senzatia ii va provoca fiori pe sira spinarii.

3. Fa-i iubitului tau poze cu telefonul mobil cand iese de la dus sau cand se schimba si arunca-i aluzii “neobrazate”, inspirate de trupul lui gol. Fa in asa fel incat sa te “surprinda” cand ii savurezi imaginile nude. Se va simti deopotriva flatat si incitat.

4. Ravaseste-ti parul in stilul sex-simbolului anilor ’60, Brigitte Bardot: buclele largi si neglijente cazute pe umerii tai goi ii vor starni cheful de giugiulit.

5. Barbatii urasc momentul cand, imediat dupa sex, sari din pat infasurata in cearsaf si te repezi spre baie. Incearca urmatorul scenariu: la finele partidei, intinde-te langa el ca o pisica alintata si apoi strange-ti jucaus hainele imprastiate pe covor. Mai mult, paseste spre baie cu siguranta unui model pe catwalk-urile de moda Victoria’s Secret.

6. Regula stricta: intotdeauna comanda si desert la prima intalnire si arata-te dispusa sa-l imparti cu el.

7. Cateodata e mai incitant pentru el doar sa-ti simta pielea dezgolita decat sa te vada in costumul Evei. O rochie cu spatele gol ii va atata cu siguranta imaginatia si… hormonii.

8. Nu ai motor si pantaloni din piele, nici patru copii cu Brad Pitt, dar ce ar trebui sa ai in comun cu Angelina Jolie? Aerul sexy-intelectual pe care ea il afiseaza este absolut irezistibil. Cu un corp minunat si un super-IQ nu vei trece neobservata.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *