8 numere care nu te definesc

By  | 

Există anumite lucruri de care ne pasă mai mult decât ar trebui. Iată 8 numere care nu te definesc.

7 obiceiuri ale tipelor puternice

  1. Vârsta la care ți-ai pierdut virginitatea. Unii oameni fac sex pentru prima dată atunci când sunt adolescenți, alții la 40 de ani. Nu prea contează atâta timp cât nu îți afectează alte aspecte ale vieții… și nu prea e cazul.
  2. Notele de la BAC. Acestea contează doar în cazul în care admierea la facultate nu e pe bază de examen, ceea ce e stupid, pentru că ne petrecem mult timp făcându-ne griji pentru aceste teste stupide.
  3. Greutatea ta. Femeile acceptă asta mai greu, probabil, dar este necesar să îți poți trăi viața fără să îți pese de ce scrie pe cântar. Tu nu ești greutatea ta. Greutatea e doar un număr care nu are legătură cu valoarea ta.
  4. Numărul tipilor cu care te-ai culcat. Dacă îi pasă cuiva cu câți tipi te-ai culcat tu, e numai treaba lui. Încă o dată, valoarea ta nu este condiționată de numărul tipilor care ți-au trecut prin pat.
  5. Vârsta ta. Nu e ok să simți vreodată nevoia să te oprești din a face ceva din cauza vârstei tale. Ai 21 de ani și vrei să cucerești lumea? Fă-o, ce mai aștepți!
  6. Câte calorii consumi zilnic. Nu ar fi mai bine să ai o alimentație sănătoasă și să faci mișcare, lăsând la o parte numărul caloriilor? Concentrează-te pe ceva pozitiv!
  7. Măsura sutienului. Sânii sunt doar sâni, iar persoanele care iubesc sânii nu sunt prea pretențioși în ceea ce privește mărimea sau forma.
  8. Cu câți bani ai crescut. Valoarea ta adevărată nu poate fi asociată cu banii pe carer părinții tăi îi aveau!

5 secrete pentru a fi încrezătoare

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *