8 lucruri pe care sa nu le spui unei femei cu tatuaje

By  | 

Femeile care au tatuaje aud tot felul de lucruri enervante de la cei din jur. Iată 8 lucruri pe care să nu le spui niciodată unei femei cu tatuaje.

4 lucruri pe care să le iei în considerare înainte să îți faci un tatuaj

  1. Nu îmi plac femeile cu tatuaje. Ei bine, ai noroc, atunci – există o mulțime de fete fără tatuaje în jur. Alege una. Sau ai vrea ca noi, femeile cu tatuaje, să nu ieșim pe stradă pentru a nu te simți ofensat? Apropo, multe persoane grozave ne plac.
  2. Ești așa drăguță, totuși… Da, sunt divină, e adevărat, dar să știi că eram mai puțin drăguță înainte să am această operă de artă pe corp.
  3. O să regreți tatuajele într-o zi! Da, da, ai dreptate, sunt doar o femeie care știe să gândească pentru ea… Ce prostie din partea mea să nu mă gândesc că tu știi mai bine decât bine ce voi gândi peste 10 ani. Știu altceva, totuși – dacă nu mi-aș fi făcut tatuajele, aș fi regretat asta acum.
  4. Pari o tipă „distractivă”. Scuze, știu că suntem incredibil de sexy, dar asta nu înseamnă că suntem femei ușoare.
  5. Verișoara mea are un tatuaj atât de drăguț cu inimioare în jurul unui delfin pe gleznă… Doar pentru că suntem femei, nu înseamnă că vrem să avem corpul plin de desene girly!
  6. A durut? Da. Cineva mi-a atacat pielea cu un ac jumătate de oră. Dacă vrei să afli că am plâns și am leșinat ca o floricică delicată, te voi dezamăgi. De fapt, știai că bărbații sunt cei care se plâng mai des de durere, nu femeile?
  7. Ce semnifică? E ok să întrebi asta pe cineva cunoscut, dar uneori tatuajele pot fi doar un desen drăguț, fără semnificație, în timp ce altele pot avea semnificații profunde. Nu e ok să presupui că oricine are chef să îți explice fiecare tatuaj pe care-l are. Nu te duce la străini să îi întrebi ce semnifică un tatuaj.
  8. Nu vei reuși niciodată să te angajezi. Ne-am cunoscut acum 5 minute, nici măcar nu știi cum mă cheamă, cum ai ajuns la această concluzie? Apropo, tatuajele nu sunt ieftine, îți trebuie un venit pentru a-ți face atâtea. Și, ca să vezi, lucrez deja, iar colegilor și șefului nu le pasă de tatuajele mele.

Tu ești o femeie cu tatuaje? Ce alte lucruri enervante ai auzit până acum?

20 de poze cu tatuaje care te vor convinge să îți faci și tu unul

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *