8 imagini care te ajuta fara sa-ti dai seama

By  | 

Te simti mai plina de viata

Lucrand 5 minute in natura, iti imbunatatesti starea de spirit, spun cei de la University of Essex, UK.

Esti mai inspirata

Albastrul nu doar te ajuta sa te relaxezi: aceasta nuanta te face si mai creativa, spun cercetatorii de la University of British Columbia.

Te incalzesti

Cercetatorii de la Baylor University cred ca imaginandu-ti ceva fierbinte, ca foc sau soare, iti va trece senzatia de frig.

Traiesti mai mult

Oamenii care zambesc traiesc mai mult, conform unui studiu facut de cei de la Wayne State University. Pastreaza asta in minte atunci cand te uiti la animalutele de pe pagina alaturata.

Iti taie poftele de dulce

Vrei sa devorezi cutia aia de dulciuri pe care ai primit-o de Sarbatori? Un studiu al celor de la Australia’s Flinders University spune ca uitandu-te pentru cateva minute la un obiect, de exemplu la acest curcubeu, iti concentrezi atentia pe altceva si uiti de pofta.

Esti mai concentrata

Privind culoarea rosie, iti intensifici atentia la detalii, arata un studiu al celor de la University of British Columbia. Savantii spun ca o asociem cu greselile, ceea ce ne face sa fim mai atenti.

Esti mai de treaba

Oamenii de stiinta de la University of Rochester au descoperit ca, uitandu-te la imagini cu peisaje, devii mai blanda.

Iti calmezi nervii

Un studiu al celor de la Harvard a descoperit ca persoanele care descifreaza jocuri ale mintii dupa o cearta sunt mai putin
predispuse la a purta pica celor cu care au intrat in conflict.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *