8 distractii pentru tine si prietenele tale

By  | 

1. Leneviti la piscina

„Surfati” orasul in cautarea unei piscine mai putin populate si petreceti o dupa-amiaza intreaga pe sezlong, sorbind din cocktailuri, rasfoind reviste si povestind de-ale voastre.

Soarele si apa iti ridica instant atat temperatura corpului, cat si nivelul de optimism, iar impartind aceasta stare de spirit cu prietenele tale, te asiguri ca nimic nu va sta in calea bunei intelegeri dintre voi.

2. Fiti… penibile impreuna

Chestia asta se traduce diferit pentru fiecare. Pentru mine, inseamna sa adun „trupa” la mine acasa, sa gatim chestii cvasi-comestibile, sa ne uitam la Fratia Pantalonilor Calatori si sa le descriu printre picaturi cat de extravaganta va fi nunta mea cu Jason Mraz.

3. Inscrieti-va la un curs distractiv

Sunt sigura ca exista ceva la care atat tu, cat si prietenele tale v-ati dorit dintotdeauna sa va pricepeti: gramatica limbii portugheze, tainele cantatului la muzicuta, design de bijuterii, fotografie, arta sau gatit.

Partea frumoasa? Va sprijiniti reciproc si radeti impreuna de eventualele poticneli.

4. Lasati-va iubitii… acasa

PONT: Pe www.dallesgo.ro te poti scrie la cursuri de stilism, fotografie de moda, PR, beauty & make-up.

Planuiti un road trip fara testosteron si vizitati un loc nou. Asa veti putea sa faceti cat shopping vreti voi si sa-i barfiti in voie.

5. Gazduiti o petrecere de schimb de haine

Invita-ti amicele si roaga-le sa-si aduca de acasa hainele pe care nu le mai poarta. Puneti-le apoi la un loc si faceti schimb intre voi. Daca tot v-ati apucat, puteti face schimb si de DVD-uri vechi, carti sau CD-uri.

6. Incepeti un blog impreuna

Priviti-l ca pe un jurnal digital in care sa va povestiti aventurile pe care le traiti impreuna. Actrita Rachel McAdams (o stii din filmul The Notebook) a inceput un blog cu prietenele ei: www.greenissexy.org, la fel si Zooey Deschanel (actrita din 500 Days of Summer) – www.hellogiggles.com.

7. Mancati pana va doare stomacul

Din punctul meu de vedere, smoothie-urile fructate, brunchul si cina formata exclusiv din sapte feluri de desert sunt cele mai amuzante chestii pecare le poti face cu prietenele. Parca baietii nu apreciaza la fel degustarea a zece feluri de cheesecake, nu-i asa?

8. Jucati-va in Photoshop

Lipiti-va fetele pe corpul lui Megan Fox sau „pedepsiti-va” inamicele folosind ipostaze mai putin flatante. Lasati-va creativitatea sa zboare si, cel mai important, distrati-va!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *