7 semne ca veti fi prietene pe viata

By  | 

Tu și prietena ta sunteți nedespărțite acum, dar, oare, peste 10 ani, relația voastră va fi la fel de puternică? Bifează câteva dintre “semnalmentele” unei prietene pe viata.

Ai dat un mare rateu cu vopsirea părului, așa că, ȋn locul unui roșcat ȋnchis te mândrești cu o mie de nuanțe de portocaliu. Prietena ta a preferat să nu­-ți spună ca alții… că arăți grozav, ci să-ți facă o programare la coafor pe banii ei.

Te-a părăsit! Ce faci prima dată? Ȋți suni prietena cea mai bună, plângi de-ți sare cămașa și-i spui că ai mare chef de mâncat „porcării” și de băut bere. Sezonul dietei trebuie să ia o pauză! Ea se conformează, uită de regim și te acompaniază la un festin cu bere, pizza, prăjituri și ȋnghețată. Până la urmă, există lucruri mult mai importante decât o dietă.

Cum îi spui unei prietene că iubitul o înșală?

Tipul de care ești ȋndrăgostită o invită ȋn oraș, iar ea ȋl refuză fără să stea pe gânduri.

Ai cam pus ceva kilograme ȋn ultimul timp, dar ții neapărat să-ți iei rochia aceea foarte strâmtă la party. Ea e cea care­-ți spune diplomat că ar fi cazul s-o lași ȋn dulap, să alegi un outfit mai confortabil și să-ți pui echipamentul ȋn geantă pentru că ai program de sală de a doua zi.

Ups, crezi că ești ȋnsărcinată, așa că­-ți suni prietena de suflet plângându-ți de milă. Ea alege să lase “predicile” pe a doua zi și să-ți facă rapid programare la ginecolog după ce­-ți ȋnmânează un test de sarcină.

Cu toate că are un salariu mult mai mare decât tine, preferă să nu-și dea ȋn stambă ȋn localuri fancy pentru a nu te face să te simți prost, ci să meargă cu tine ȋn aceleași baruri fără pretenții.

Ți-a spus de prima dată când a stat cu el de vorbă că noul tău iubit nu e de ȋncredere, dar când te-a părăsit, a preferat să te lase să te descarci plȋngând decât să-ți țină cuvântări inutile cu titlul: “Ți-am spus eu”.

Comments

comments