7 semne ca te place doar pentru ca esti populara

By  | 

Te-ai cuplat cu un tip nou și ai impresia că stă cu tine doar pentru că ești populară? Iată cum să știi sigur.

Cum sa fii mai populara fara compromisuri

  1. Cunoști multă lume, așa că mereu îl aduci în anumite cluburi, îi faci rost de băuturi gratis etc. Ești bucuroasă să îl ajuți, dar pare că doar asta vrea de la tine și uneori își mai aduce și prietenii.
  2. Când merge cu tine la vreo petrecere grozavă, petrece mai puțin timp cu tine și mai mult timp postând pe Instagram. Mereu ajungi prin locuri grozave, așa că îl iei cu tine, dar pare că îl interesează mai mult să ajungă acolo, nu să se bucure de experiență alături de tine.
  3. Îl interesează prea mult aparențele. Niciodată nu ieși din casă în blugi și un tricou banal, insistă să vă îmbrăcați bine pentru că nu vrea să fiți văzuți în alt fel.
  4. Te-ai folosit de legăturile tale pentru a-i face rost de job-uri. Deja nu-și mai bate capul cu trimisul CV-ului, știe că se poate baza pe tine.
  5. Este obsedat de avantajele job-ului tău. Primești invitații la filme, concerte și petreceri, de exemplu? Dacă ar fi doar un amic, nu iubitul tău, l-ai fi lăsat baltă de foarte mult timp, când ai observat că are anumite interese la tine.
  6. Îți spune lucruri drăguțe mai mult pe Facebook decât față în față, pentru ca toată lumea să poată vedea. Pare o persoană foarte superficială, căreia nu îi pasă neapărat de sentimentele tale, ci vrea ca ceilalți să facă ce frumos se poartă cu tine.
  7. Pentru el, popularitatea este foarte importantă. Poate că în liceu asta conta, dar nici măcar atunci…

Cum devii mai optimista in 3 pasi simpli

Tu ce crezi, iubitul tău te place doar pentru că ești populară?

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *