7 semne ca te foloseste doar pentru sex

By  | 

Doar el este cel care te contactează.

Dacă îl suni sau îi scrii, nu îţi răspunde niciodată sau în cel mai bun caz îţi spune că este ocupat şi că te sună el mai târziu, ceea ce nu se mai întâmplă.

 

 

Nu îi cunoşti prietenii.

Când vă întâlniţi sunteţi doar voi doi, luaţi masa în oraş, beţi un cocktail şi apoi mergeţi la tine. Nici vorbă de o întâlnire dublă, nici cu prietenii lui, nici cu ai tăi. 

Este secretos.

Când îl sună cineva fie nu răspunde, fie discută în aşa fel încât să nu îl auzi tu şi se scuză că e cineva de la muncă. Nu îi ştii nici numele de familie, nici vârsta sau alte informaţii normale, pe motiv că sunt irelevante.

 

 

Nu rămâne peste noapte. 

Fie că mergeţi la hotel, fie la tine acasă, dar niciodată nu rămâne până dimineaţa lângă tine. Sexul e grozav şi îţi aduce flori mereu, însă nu rămâne apoi să te ţină în braţe şi să adormiţi împreună.

Nu vă vedeţi în weekenduri.

Cel mai bun scenariu este vineri seara, însă niciodată în weekend, pe motiv că pleacă mereu la părinţi în oraşul natal sau se odihneşte. 

 

 

Nu te invită nicăieri

La petreceri, aniversări, la bawling sau la un grătar. Aveţi două locuri de întâlnire şi atât. Ieşirile cu amicii sunt sunt rezervate persoanelor apropiate, iar tu se pare că nu eşti pe acea listă.

Ţi-a spus de la început că nu vrea o relaţie serioasă

Dar tu nu l-ai ascultat. Eraţi amândoi prea încinşi şi nu erai atentă la ce spunea, ci mai degrabă la ce făcea cu buzele. Şi era al naibii de bine!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *