7 greșeli pe care și tu le faci toamna

By  | 

Deși ne place toamna, există anumite probleme pe care toate femeile le întâlnesc în această perioadă.

De la problemele legate de garderobă și până la cele legate de îngrijirea personală, există câteva “greșeli” pe care fiecare dintre noi le face în sezonul rece. Însă anul acesta suntem gata să uităm de ele!

Inspirație pentru ținutele de toamnă

  1. Ieși din casă cu gândul că știi exact cum e vremea azi, dar descoperi imediat că îți e prea cald sau prea frig. Dar, bineînțeles, nu a chef să te întorci în casă să îți schimbi ținuta.
  2. Încă nu poți accepta faptul că nu mai poți purta fuste scurte fără dresuri sau colanți.
  3. Ești entuziasmată că poți în sfârșit să porți acel pulover de toamnă, dar realizezi că e foarte șifonat pentru că a stat în fundul șifonierului tot anul. Și miroase și ciudat.
  4. Deschizi geamurile dimineața pentru a aerisi casa, dar la ora 18 realizezi că locuiești într-un frigider, așa că trebuie să le închizi pe toate și să te bagi sub păturică.
  5. Pielea ta este uscată, dar, dacă te dai cu cremă, devine foarte grasă.
  6. Ieși din casă cu o coafură perfectă, dar când ajungi la birou descoperi că arăți de parcă ai ieșit dintr-o tornadă. Sigur, ne bucurăm că bate vântul și nu mai sunt 100 de grade afară, dar vrem să avem și părul aranjat.
  7. Te gândești că vei da ora înapoi și asta îți va rezolva toate problemele, dar nu, surpriză!, la ora 15 deja e întuneric și nimic nu are sens.

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments