7 motive să te bucuri că se termină vara

By  | 

Multe dintre voi sunt triste că va începe toamna, însă există destule motive pentru care să te bucuri că se termină vara.

Nu mai transpiri. Cel mai enervant lucru la vară e că transpirăm. Chiar dacă nu miroși, bluza ta tot poate avea urme de transpirație, iar machiajul nu rezistă atât de mult. Cine vrea să treacă prin asta zi de zi?

Citește și: Sfaturi utile pentru a lupta eficient contra transpirației 

Nu îți mai e cald. Căldura verii, mai ales din orașe, este îngrozitoare. Iar dacă ești mai sensibilă, cu atât mai rău, pentru că ți se poate face rău oricând.

Poți purta părul desprins. De multe ori, vara e insuportabil să îți lași părul desfăcut. Îți e mai cald din cauza lui, ți se lipește de piele… Bleah!

Ai mai multe opțiuni la îmbrăcăminte. Cel mai bun lucru la toamnă este că poți purta straturi de haine. Ținutele tale vor atăta mult mai interesant așa, pentru că vara ne concentrăm mai mult pe accesorii pentru a ieși în evidență.

Citește și: Piese vestimentare must have în toamna 2016 

Poți sări peste epilat. Dacă vara faci tot posibilul să ai pielea fină ca fundul unui bebeluș, toamna poți îmbrăca pantaloni lungi sau colanți și nimeni nu-ți va afla „secretul”.

Scapi de țânțari. Indiferent dacă ai plasă la geam și aparat de țânțari, la un moment dat tot te vei trezi cu o mușcătură pe corp. Plimbările printr-un parc, pe malul lacului sunt aproape imposibile, la fel și ieșirile seara, la terasă.

Încep sezoane noi din seriale. Ai așteptat atât de mult timp pentru un nou sezon din seriallu tău preferat, dar așteptarea a luat sfârșit!

Tu de ce te bucuri că se termină vara?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *