7 lucruri pe care orice fata COSMO trebuie sa le faca pana la 25 de ani

By  | 

Până la 25 de ani (dar și după), evoluăm destul de mult. Iată 7 lucruri pe care ar trebui neapărat să le faci până ajungi în acest punct al vieții.

  1. Cumpără ceva important, fie că este o mașină, o ușă nouă la intrare sau o bijuterie de calitate, care nu se va demoda niciodată. Făcând asta, vei învăța cum să ai grijă de finanțele tale.
  2. Îndrăgostește-te! În felul acesta, vei învăța multe despre tine, despre limitele tale, despre pasiunile tale. Nu îți fie teamă să te îndrăgostești! Nu ne referim doar la un bărbat, poți iubi și scrisul sau lectura, de exemplu. Găsește-ți pasiunea.
  3. Trăiește pe banii tăi (dacă poți). Aceasta este o experiență foarte importantă. Vei învăța foarte multe despre tine însăți în acest mod și vei învăța să te bazezi pe tine. Personal, m-am schimbat (evident, în bine) foarte mult după ce m-am mutat din casa părintească.
  4. Dansează de parcă nimeni nu te privește. Fă orice te face fericită! Dansează, râzi, atâta timp cât nu deranjezi pe nimeni acceptă-ți obiceiurile și personalitatea.
  5. Cântă de parcă nimeni nu te ascultă. Cântă tare, spune ce vrei să spui! Îți dorești o promovare? Spune asta! Spune tot ce îți trece prin cap, atâta timp când este adevărul și nu jignești pe nimeni.
  6. Experimentează cu stilul tău. Testează-ți limitele. Uită de persoanele din jur, îmbracă-te și fardează-te așa cum te simți tu bine!
  7. Adoptă obiceiuri bune. Du-te la doctor atunci când e cazul, mergi în vacanță în fiecare an.

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments