7 lucruri pe care le vei regreta când vei fi mai în vârstă

By  | 

Îți trăiești viața la maxim sau și tu vei regreta aceste lucruri când vei fi mai în vârstă?

Ne convine sau nu, viața este destul de scurtă și nu ar trebui să lăsăm timpul să zboare pe lângă noi. Sigur, este în regulă să mai ai zile de leneveală, oricine mai are nevoie de ohidnă și relaxare, însă nu la asta se referă acest articol. Există anumite lucruri pe care le amânăm din lipsă de timp sau bani, însă pe care cei mai mulți dintre noi le vom regreta peste câțiva ani.

Iată 7 lucruri pe care le vei regreta când vei fi mai în vârstă:

Nu călătorești destul

Cu toții ne plângem că ne dorim să plecăm mai des în vacanțe, însă mereu intervine ceva și nu o facem, cel mai des motivul reprezentându-l lipsa banilor. Totuși, ce faci pentru a strânge bani de vacanțe? Cel mai probabil nu mare lucru. Știai că dacă fumezi un pachet de țigări pe zi cheltui într-un an banii care ți-ar ajunge pentru un city break? Acesta este doar un exemplu, bineînțeles, însă fiecare dintre noi poate renunța la un obicei prost pentru a reuși să pună bani deoparte. Nu prea ai cu cine să pleci în vacanțe? Nicio problemă, o poți face singură!

6 motive sa calatoresti singura

Nu te îngrijești suficient

Poate că acum nu prea-ți pasă că nu te demachiezi chiar de fiecare dată când te întorci din club, nu folosești prea des cremă hidratantă (atât pentru ten, cât și pentru restul corpului), nu folosești produse cu FPS, mai mergi și la solar… Crede-ne pe cuvânt când îți spunem că vei regreta asta peste câțiva ani!

Nu faci sport

Nu vrea nimeni ca la bătrânețe să aibă tot felul de probleme de sănătate, însă ce faci pentru a rămâne sănătoasă cât mai mult timp posibil? Introdu sportul în rutina ta zilnică și îți vei mulțumi mai târziu.

Vrei să fii în formă? Respectă aceste reguli simple

Rămâi într-o relație nepotrivită

Nu te mai mulțumi niciodată cu bărbați nepotriviți! Nicio femeie care a ieșit vreodată dintr-o relație care nu o mulțumea nu a regretat vreodată pasul făcut. Dimpotrivă, a regretat că nu a făcut-o mai devreme.

Îți pasă prea mult de părerea celor din jur

Ai o singură viață, trăiește-o așa cum vrei tu, nu cum vor alții! Oricum, chiar dacă ești o persoană bună în ochii cuiva, alții tot vor găsi ceva de criticat. Niciodată nu îi poți mulțumi pe toți și nici nu trebuie – tot ce contează este ca tu să fii mulțumită de tine.

Îți ignori rudele

Și din nou nu ai vizitat-o pe bunica ta pentru că „ai fost prea ocupată”… În loc să-ți faci timp pentru a merge la cinema cu prietenii, mai bine fă-ți timp să îți vizitezi sau suni rudele, în special pe cele mai în vârstă. Vei regreta că nu ai făcut-o atunci cât încă ai putut.

5 lucruri pe care le-am invatat de la bunica mea

Lucrezi prea mult

Știm că îți trebuie jobul acesta pentru a avea bani să.. trăiești, însă nu e deloc ok să nu mai ai timp de absolut nimic. Nu te mulțumi cu un job decent, ci caută unul care se plătește mai bine, dar unde nu pierzi tot timpul. Crezi că nu ești destul de calificată pentru altul? Atunci de ce nu urmezi un curs care te va ajuta?

Nu riști niciodată

Îți e teamă să te cuplezi cu tipul acela, nu ești sigură că vei reuși să îți deschizi propria afacere, te-ai simți singură dacă ai studia un an în altă țară… Dacă nu riști niciodată nici nu câștigi.

Tu faci aceste lucruri?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *