7 lucruri pe care le înțeleg doar fetele care s-au dezvoltat mai târziu

By  | 

În timpul pubertății, corpurile noastre se schimbă foarte mult, ceea ce poate să ne entuziasmeze sau să ne sperie. Deși acest proces începe de obicei (la fete) pe la 10-11 ani, unele dintre noi ne-am dezvoltat ceva mai târziu decât prietenele și colegele noastre. Iată 7 lucruri pe care doar noi le putem înțelege.

Ești invidioasă pe prietenele tale care poartă deja sutiene frumoase, colorate, cu danteluțe… în timp ce tu încă porți bustiere plictisitoare.

Îți cumperi primul tău sutien, dar e puțin mare pentru tine, iar spațiul liber s-ar vedea de la o poștă dacă ai purta maieuri sau tricouri puțin mai decoltate. Totuși, în sfârșit ai și tu sutien!

Vara, toate prietenele tale trebuie să se epileze pe picioare și la subraț, însă tu abia ai puțin puf. Cu timpul, îți va părea foarte rău că ți-ai dorit să fii mai păroasă…

Chiar dacă ești frumușică, simpatică și inteligentă, toți băieții de vârsta ta au ochi doar pentru fetele care au început să arate a femei.

Îți e jenă când o colegă îți cere un absorbant, pentru că ție încă nu ți-a venit menstruația și nu ai nevoie de absorbante.

Chiar dacă auzi peste tot cât de enervantă și dureroasă este menstruația, tot vrei să îți vină și ție – te simți de parcă nu faci parte dintr-un club select!

Când îți vine în sfârșit menstruația, îți e rușine să îi spui mamei tale… care, după ce i-ai spus, e foarte entuziasmată, iar acum te simți și mai prost.

Tu ai trecut prin aceste lucruri?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *