7 lucruri pe care iubitul tau uraste sa le auda

By  | 

Fără să ne dăm seama (sau, uneori, chiar intenţionat), îi spunem iubitului nostru anumite lucruri care îl deranjează foarte tare… şi pe bună dreptate. Pentru ca o relaţie să funcţioneze aşa cum trebuie, este de la sine înţeles că trebuie să ţinem cont de ceea ce îi place şi ce nu îi place partenerului nostru. Din acest motiv, ţi-am pregătit o listă cu 7 lucruri pe care iubitul tău urăşte să le audă de la tine.

Îţi urăsc prietenii

„Spune-mi cu cine te împrieteneşti ca să-ţi spun cine eşti.” Prietenii noştri sunt extensii ale noastre, care reprezintă cel puţin un aspect al personalităţii nostre. Din moment ce iubitul tău se simte bine în compania prietenilor lui, se va simţi foarte jignit dacă îi vei spune că îi urăşti prietenii. Sigur, nu spune nimeni că este obligatoriu să îi adori prietenii, însă acceptă-i de dragul lui sau evită-i.

Fostul meu nu facea asta

Aşa cum tu nu vrei să fii comparată cu fostele iubitului tău, nici bărbaţii nu apreciază să îi compari cu foştii tăi. Dacă era un tip atât de grozav, de ce nu te împaci cu el?

Aww, şi fostul meu făcea asta!

Încă o dată, niciun bărbat nu vrea să fie comparat cu fostul tău. De fapt, nici nu ar trebui să aduci vorba de el sau de alte relaţii prin care ai mai trecut. Excepţie face o conversaţie în care vorbiţi strict despre foştii voştri, însă şi de această dată este recomandat să nu îl lauzi pe vreunul.

Cum arăt?

Trebuie să îi pui această întrebare iubitului tău doar dacă vrei într-adevăr să afli cum arăţi cu un nou machiaj sau cum îţi stă noua rochie. Multe femei fac acest lucru doar pentru a cerşi complimente sau pentru a-şi testa partenerul, iar de multe ori acest lucru duce la certuri care nu sunt deloc necesare.

N-am nimic

Clasicele „n-am nimic” sau „sunt bine” ar trebui să se afle pe primul loc în topul lucrurilor pe care nu ar trebui să le spui unui bărbat. Dacă ai o problemă, orice fel de problemă, vorbeşte (calm) cu iubitul tău despre asta pentru a o rezolva. Dacă nu consideri că este ceva important, atunci ţine pentru tine, dar încearcă măcar să nu pari supărată.

Dacă m-ai iubi, ai face asta şi cealaltă

Doar pentru că iubitul tău nu are chef să iasă acum afară ca să îţi cumpere ţie o îngheţată sau să îţi facă un masaj, nu înseamnă că nu te iubeşte. Şantajul emoţional (mai ales făcut atât de pe faţă) nu are sens şi, fără supărare, este puţin cam penibil.

Şi ce dacă am întârziat puţin?

Din păcate, acest „puţin” înseamnă de obicei vreo oră şi nici măcar nu este prima dată când o faci. Obişnuieste-te să fii gata la timp, iar dacă se întâmplă să întârzi, anunţă de fiecare dată şi cere-ţi scuze.

Tu îi spui aceste lucruri iubitului tău?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *