7 apps pentru o viata mai buna

By  | 

Habit Maker Habit Breaker 

Cu ajutorul graficelor şi ȋncurajărilor, acest app te ajută să adopţi un obicei sau să-l uiţi pe vecie. Vrei să te laşi de fumat, de mâncat ciocolată fără număr sau vrei să te apuci de sport? Habit Maker Habit Breaker este prietenul tău de nădejde. 

Kickit

Dacă vrei să te laşi de cheltuit bani pe nimicuri sau dacă vrei să te laşi de fumat, acest app ȋţi spune câţi bani ai economisit odată ce ai luat decizia fericită. Crede-mă, sumele sunt foarte motivante!

Whole Foods Market Recipes

Dacă vrei să ȋncepi să mănânci mai sănătos, dar nu ştii de unde să ȋncepi, descarcă acest app cu detalii, informaţii nutriţionale utile şi super-reţete, atât pentru zilele ȋn care nu ai timp de gătit, dar şi pentru serile ȋn care vrei să-ţi impresionezi prietenii sau iubitul cu talentele tale culinare.

Sworkit

Pentru fetele care visează să facă sport, dar nu au niciodată timp pentru asta, există Sworkit, un app care face la minut un atrenament ȋn funcţie de cât timp ai. Beneficiezi de tot felul de sporturi, de la yoga la pilates, aerobic, tae bo şi multe altele. 

My Diet Diary 

Este ca şi cum ai avea un medic, un nutriţionist şi un antrenor ȋntr-un singur app deştept, menit să-ţi numere caloriile, să vadă cât ai slăbit, cât sport faci, ce mănânci şi cum dormi. Da, este un app cum altul nu-i!

Sunrise 

Se aseamănă cu Google Calendar, dar este cu mult mai performant, indexând de la zilele de naştere de pe Facebook la toate to do list-urile tale, manevrând ca o veritabilă secretară virtuală tot ce ai de făcut de-a lungul zilei.

F.lux

Te doare capul după o zi de muncă ȋn faţa computerului? Şi pe mine! Ca să te doară doar de la muncă, nu şi de la luminozitatea ȋn exces a ecranului, descarcă F-lux – garantez că e minunat şi pentru tableta ta!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *