6 pasi pentru o casa si mai primitoare

By  | 

1. Joaca-te cu imprimeurile

Cumpara perne si cuverturi cu diverse imprimeuri: geometrice, cu dungi si flori si asaza-le cat mai jucaus pe canapea. Smecheria e ca toate sa se conformeze aceleiasi scheme cromatice pentru ca nu cumva sa faci un haos pe canapeaua ta.

2. Pune-ti lucrusoarele dragi la vedere

Expune-ti suvenirurile si lucrurile de valoare pe polite – se vor transforma in arta decorativa si subiect de conversatie. Nu uita „sa flanchezi” obiectele mici cu doua mai mari.

3. Camufleaza mobila deteriorata

Daca ai o masuta de cafea care a vazut si zile mai bune, arunca pe ea o esarfa frumoasa pentru a masca zgarieturile si petele. Daca nu e destul de mare, cumpara o bucata generoasa de material ieftin, dar de efect.

4. Infrumuseteaza un spatiu gol

Un obiect de arta deasupra chiuvetei, o oglinda sic sau o vaza cu flori asezata langa robinet transforma baia ta intr-o incapere cool. Alege fotografii sau suveniruri pentru a infrumuseta si personaliza baia, fara a o incarca insa.

5. Elementul surpriza

Un accesoriu deco grafic folosit intr-o maniera surprinzatoare poate deveni centrul atentiei. De exemplu, acest covor de perete pus peste birou face spatiul mai confortabil in timp ce unifica schema cromatica a incaperii.

6. Si putina feminitate

Perne brodate sau de un roz pal puse peste o cuvertura cu aer mai masculin te fac sa te simti si mai bine in patul tau, fara a-l face prea feminin, insa.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *