6 motive pentru care iti trebuie un prieten barbat

By  | 

Cele mai multe tipe sunt prietene de obicei cu femei, nu cu bărbaţi, însă poate exista o relaţie de prietenie şi între doi oameni de sex opus, iar acest lucru aduce multe beneficii.

Iată câteva dintre cele mai bune motive pentru care îţi trebuie un prieten apropiat bărbat.

În primul rând, îţi oferă o altă perspectivă. Atunci când discuţi o problemă sentimentală cu un bărbat, te va aduce cu picioarele pe pământ, explicându-ţi exact de ce s-a purtat tipul acela într-un anumit fel… şi nu, nu e pentru că a găsit alta sau pentru că tu eşti urâtă! „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, deci vei avea nevoie constant de cineva care să îţi traducă limbajul bărbaţilor.

Afla de ce este bine sa ai prieteni barbati

Îţi poate face cunoştinţă cu tipi. Atunci când ai un prieten bărbat, este inevitabil să ieşi în oraş cu el şi prietenii săi. La un moment dat vei găsi printre ei unul cu care ai putea începe o relaţie, iar partea bună este că prietenul tău îl cunoaşte destul de bine, deci va ştii dacă se va purta frumos cu tine sau nu. Că tu nu îl vei asculta şi vei face ce vrei… asta e altă poveste.

Este disponibil pentru sex. Nu e tocmai recomandat să ajungi la sex cu prietenul cel mai bun, dar e bine de ştiut că există acolo un tip la care poţi apela în caz de urgenţă. În plus, nu ai de unde să ştii la ce se poate ajunge! Totuşi, ai mare grijă să nu vă stricaţi prietenia în acest fel.

Poate fi partenerul tău la evenimente. Fie că mergi la o nuntă sau la un alt eveniment, nu te simţi prea confortabil singură, dar nu ai iubit. Nicio problemă, poţi merge cu prietenul cel mai bun!

Cum faci fata sezonului nuntilor cand esti singura?

Nu îţi împrumută hainele. Cred că fiecare prietenă pe care am avut-o vreodată a vrut să împrumute de la mine o piesă vestimentară sau un accesoriu. Uneori îţi face plăcere să le împrumuţi, dar alte ori le primeşti înapoi deteriorate sau pur şi simplu nu ai chef să le poarte altcineva pentru că îţi plac prea mult. Dar ghici ce? Un bărbat nu ţi-ar cere niciodată rochia sexy din dantelă pentru o ieşire în oraş.

Te pot ajuta la mutat. Poate că suntem noi femei puternice şi independente, dar nu ne descurcăm prea bine singure atunci când ne mutăm. Adevărul este că nimănui nu îi place să care mobilă şi cutii pline cu cărţi, dar pentru un bărbat este mult mai simplu decât pentru o femeie.

Tu ai vreun prieten apropiat bărbat? Ce beneficii are relaţia voastră?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *