6 motive pentru care e grozav sa fii singura de Valentine’s Day

By  | 

Iată de ce să nu fii supărată că ești singură de Valentine’s Day.

Portofelul tău nu va avea de suferit pentru că trebuie să cumperi cadouri. În timp ce cuplurile vor cheltui o grămadă de bani pe jucării de pluș și meniuri prea scumpe la restaurant, tu vei cheltui banii pe online shopping.

Ce bine ca esti single!

Nu trebuie să îți bați capul cu gesturi romantice. Există ceva mai frumos decât să te simți fericită de una singură, fără să cumperi bilete la vreun meci de fotbal la care să te duci cu iubitul?

Nu trebuie să te bazezi pe cineva pentru a-ți cumpăra snacks-urile tale preferate. Ce poate fi mai rău decât să îți fie poftă să ronțăi ceva și să te aștepți să primești de la partener… dar el să nu îți aducă? NIMIC. Fii singură, cumpără-ți singură ciocolată!

Nu ești alături de un tip nepotrivit. Sigur, nu îl ai lângă tine nici pe Mr. Right, dar cel puțin nu îți pierzi vremea cu o persoană nepotrivită, așa cum fac alții.

5 adevaruri despre perioada “single”

Nu ești obligată să te îmbraci fancy sau să te porți altfel doar pentru că e 14 februarie.

Poți face ce ai chef în weekend, nu îți va spune nimeni că i-ar plăcea micul dejun în pat, că vrea să vă jucați toată ziua jocuri video sau că vrea să mergeți la cutare film.

 
*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *