6 lucruri pe care trebuie sa le faci la 30 de ani

By  | 

Tocmai ai împlinit 30 de ani și te gândești ce ar trebui să se întâmple în viața ta în anii ce urmează?

Iată 6 lucruri pe care trebuie să le faci la 30 de ani pentru o viață memorabilă!

Concentrează-te pe carieră. Fă-te cunoscută, crează-ți o reputațe, urmează o nouă facultate sau un curs de specialitate! Începând cu vârsta aceasta, cariera ar trebui să fie foarte importantă.

Fă un copil. Dacă vrei, bineînțeles. Dacă îți dorești un copil, această vârstă este cea ideală pentru a deveni mamă.

Devino un mentor. De acum ești mai înțeleaptă, deci împărtășește-ți înțelepciunea cu cei care au nevoie. Ia-o sub aripa ta pe tipa aceea care-ți amintește de tine când erai mai tânără.

Fă-ți un prieten nou. Viața e mai bună atunci când ai prieteni în jurul tău. Prietenii din copilărie sau facultate poate că nici nu se mai află în același oraș cu tine, deci e timpul pentru prietenii noi! Acum că știi în ce direcție ai vrea să se îndrepte viața ta, caută pe cineva cu care să călătorești acolo.

Investește. De acum încolo, ar trebui să fii mai responsabilă cu banii. Cumpără-ți o casă, deschide o mică afacere sau pur și simplu pune deoparte bani pentru viitor.

Fii în formă. Cele mai multe boli afectează femeile între 30 și 50 de ani, deci trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Slăbește, dacă e nevoie, fă exerciții des, du-te la doctor pentru controale de rutină care sunt necesare, evită alcoolul, fumatul, zahărul și mâncărurile grase.

Există, bineînțeles, și alte lucruri pe care trebuie să le faci la 30 de ani, dar considerăm că acestea sunt cele mai importante. Tu ce ai mai adăuga pe listă?

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *