5 trucuri pentru a te distra la un party

By  | 

OK, cel mai nasol lucru la un party unde nu cunoşti decât o singură persoană, cea cu care ai venit, este că trebuie să-ţi aduni curajul ca să te bagi cum-necum în vorbă, asta dacă nu ai chef să te plictiseşti stând pe canapea toată noaptea.

Şi, oricât de sociabilă ai fi, o asemenea iniţiativă este tare greu de pus în aplicare, dar şi mai greu de dus la bun sfârşit pentru că te determină să ieşi din zona de confort. De aceea, este cel mai bine să te duci cu ”lecţiile” făcute de acasă – în acest caz, să pui în aplicare cele 5 trucuri COSMO.

1. Totul are un început.

Înainte ca prietena ta să te părăsească temporar pentru a socializa intens cu tot felul de amici aflaţi la party, roag-o să-ţi facă cunoştinţă cu câteva persoane haioase pe care le cunoaşte – atât fete, cât şi băieţi. Astfel, îţi va fi mai uşor să intri în vorbă şi cu alţi oameni la fel de haioşi.

2. Ai văzut un tip drăguţ?

Vezi cum faci cât să ajungi ca din ”întâmplare” în apropierea lui şi complimentează-l pentru o piesă vestimentară. Aşteaptă puţin să spună ceva, dacă observi că e intimidat şi nu ştie ce să zică, fă o glumă pentru a destinde atmosfera. În cazul în care nu răspunde la avansurile tale, ”părăseşte scena” ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat – nu te lăsa demoralizată.

3. Plânge-te puţin…

Numeroase cercetări au arătat că femeile leagă cel mai uşor prietenii dacă îşi plâng de milă la unison. Pe bune, aplică strategia şi vei vedea că va da roade. Plânge-te de tocurile care te ”omoară”, de faptul că este prea cald sau că ai prefera ca mâine în zorii zilei să te trezeşti pe plajă, cu picioarele în apă şi nu în oraşul plin de oameni.

4. Intră în vorbă cu cel mai haios grup de fete

Întreabă-le cum de o cunosc pe proprietara şi organizatoarea party-ului. Vei fi surprinsă de tot felul de poveşti interesante şi, cu siguranţă, vei lega o grămadă de prietenii de-a lungul istorisirilor.

5. Cel mai simplu…

Aşază-te la coadă la baie. Nu există party fără o coadă imensă de fete care aşteaptă să intre la baie. Acesta este locul în care te poţi băga în vorbă cel mai uşor. Nu ezita să abordezi orice subiect, de la vreme la modă.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *