5 semne ca vrea sa va casatoriti

By  | 

Eşti invitată mereu la evenimentele de familie

Mama lui nu îşi va sărbători ziua de naştere dacă nu poţi ajunge şi tu, ci va amâna până când eşti tu liberă să mergi la ei. De ziua ta nu primeşti doar un telefon şi cele mai sincere urări de la familia lui, ci cadouri atent alese, pe gustul tău. Familia lui te adoră iar el este foarte încântat de asta.

Mai există şi varianta mai puţin fericită în care familia lui nu te place, dar el îşi face planurile de sărbători alături de tine. Dacă nu se poate ajunge la un compromis între voi, el te va alege întotdeauna pe tine.

A devenit mai atent cu nevoile tale

Dacă spui că placa ta de păr a început să nu mai dea randament, cu prima ocazie va cerceta piaţa şi îţi va cumpăra una nouă. Dacă te plângi că te doare spatele din cauza poziţiei incomode la birou, te va duce de urgenţă la un control medical şi te va răsfăţa cu masaje.

Îţi cere părerea înainte să ia o decizie

Băiatul rebel s-a mai potolit şi înainte să ia decizii majore îţi cere părerea. Iar dacă tu spui ”nu” şi îţi şi argumentezi răspunsul, el va ţine cont de părerea ta şi îţi va cere ajutorul pentru a găsi o altă soluţie. 

Vrea să locuiţi împreună

Dacă nu locuiţi deja împreună şi el este cel care face această propunere, este clar că are gânduri mari în ceea ce priveşte relaţia voastră. Şi nu este vorba de o ”menajeră” full-time, ci de faptul că iubeşte să te aibă permanent lângă el…să te răsfeţe şi să fie răsfăţat de tine şi numai de tine.

Sunteţi cu banii la comun

Nu îţi cere socoteală pentru cum îţi cheltui salariul, însă vrea să faceţi achiziţiile de acum la comun. Nu va mai fi vorba despre ”fotoliul lui” şi ”canapeaua ta”, ci despre ”biroul vostru”, etc. 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *