5 semne ca esti “pe uscat”

By  | 

Eşti prea comodă ca să mai ieşi la întâlniri? Ei, bine, consecinţele sunt evidente. Doar nu-ţi imaginezi că Ryan Gosling se va materializa ca printr-o minune sub duşul tău, într-o dimineaţă cu soare. Mai jos găseşti 5 indicii care îţi confirmă că viaţa ta sentimentală are nevoie de o re-balansare.

50% din caloriile tale zilnice provin din alcool.

Asta fiindcă îţi petreci serile pe canapea, sorbind dintr-un pahar de vin roze, în timp ce vizionezi pentru a treia oară Fetele Gilmore împreună cu pisica ta. Şi, nu, genul ăsta de activitate nu intră la categoria “am planuri diseară”.

Mama, cel mai bun prieten, tipul care îţi livrează mâncarea la domiciliu – toţi s-au oferit să-ţi facă lipeala cu cineva.

Bineînţeles, mama şi prietenii tăi vor tot ce-i mai bun pentru tine şi, în plus, ştiu ei un „băiat extraordinar” cu care te-ai potrivi de minune. Cât despre tipul care-ţi livrează mâncarea chinezească preferată…nu a putut să nu observe că singura ta companie de sâmbătă seara este o porţie dublă de noodles cu pui.

Nu-ţi mai aminteşti numele ultimilor cinci tipi cu care te-ai sărutat.

Şi asta nu pentru că ai avea probleme cu memoria, ci pentru că asemenea lucruri s-au întâmplat acum muuult timp, cel mai probabil într-un colţ de bar, cu câteva minute înainte de ora închiderii. Aşa că nu te-ai deranjat cu formalităţi precum numele şi numărul de telefon.

Presupui că dragostea te va găsi într-o zi.

Din păcate, doar eroinele comediilor romantice se împiedică şi cad direct în braţele Alesului (iar el, în mod ciudat, nu e deloc deranjat de impactul neaşteptat). Noi, restul muritoarelor, trebuie să ne ridicăm fundul de pe canapea şi să muncim pentru asta. Chiar dacă “munca” aceasta implică online dating şi întâlniri aşa şi-aşa.

Cea mai romantică experienţă pe care ai avut-o în ultimele luni…

 

…a fost atunci când domnul de la covrigărie ţi-a atins mâna uşurel în timp ce îţi ura zâmbind: “Să mai treceţi pe la noi!”. Avea vreo 74 de ani şi încerca doar să-ţi înmâneze restul…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *