5 semne ca esti orbita de iubire

By  | 

Nu numai adolescentele naive se pot lăsa vrăjite de un Făt Frumos pe cal alb… care nu este tocmai ceea ce pare. Oricărei femei i se poate întâmpla să fie orbită de iubire, dar COSMO îţi vine ca de obicei în ajutor! Iată câteva semne care îţi arată că minunatul tău partener nu este deloc potrivit pentru tine.

În primul rând, simţi că nu îţi oferă destulă atenţie. Nu ne referim la întâlniri romantice şi cadouri în fiecare seară, ci la modul cum se comportă când sunteţi împreună: îşi verifică mereu telefonul (în special pentru lucruri neimportante, precum Facebook), pare că preferă să se uite pe pereţi decât să asculte ce îi spui, uită mereu discuţiile voastre etc. Dacă îi pasă mai mult de el însuşi decât de tine, aveţi o problemă.

10 motive ca nu e potrivit pentru tine

Apoi, nu vrea să iasă cu tine şi cu prietenii lui în acelaşi timp. Fie că îi e ruşine cu tine (sună dur, ştim, dar nu e vina ta!) sau pur şi simplu nu te consideră atât de importantă pentru ca prietenii săi să ştie de tine, acest lucru arată că ceva nu e în regulă.

De asemenea, îi pasă doar de nevoile sale sexuale, nu şi de ale tale. Într-o relaţie normală, partenerul nu insistă să încerci lucruri cu care nu te simţi confortabil, nu pleacă acasă imediat ce şi-a terminat treaba, nu vorbeşte mereu despre sex, nu pune presiune pe tine în niciun fel şi nu te foloseşte ca un înlocuitor uman al mâinii sale.

Ce asteptari trebuie sa ai de la o relatie

Să nu uităm nici de cum obişnuieşte să întoarcă ochii după altele pe stradă sau chiar să flirteze cu câte o tipă când crede că nu eşti atentă sau, mai rău, chiar şi când eşti lângă el. Acest lucru nu arată doar că există şanse foarte mari să te înşele, dar indică şi că nu te respectă. Sigur, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place, oricine observă când pe lângă el trece o persoană foarte atractivă, dar asta nu înseamnă că este ok să o dezbrace din ochi sau să îi laude corpul perfect în faţa ta.

Nu în ultimul rând, te face să te simţi prost: te critică constant, nu îi convin hainele tale, prietenele, consideră că jobul tău este o prostie, râde de visele tale, nu te încurajează niciodată… Chiar ai nevoie de o astfel de persoană în viaţa ta?

Tu ce crezi, eşti orbită de iubire? Dacă ai fost vreodată, spune-ne ce te-a făcut să vezi realitatea şi ce ai făcut în continuare!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *