5 secrete de tinut sub cheie

By  | 

Esti ca o carte deschisa pentru partenerul tau… Dar nu e tocmai adevarat faptul ca o relatie trebuie sa se bazeze pe sinceritate absoluta. Chiar daca sinteti parti ale unui intreg, relatia voastra va fi si mai frumoasa daca are si laturile ei secrete. Mai mult decit atit, unele lucruri pot sa-l deranjeze pe celalalt, iar pastrarea in taina a acestora va scuteste pe amindoi de eventualele neintelegeri. Expertii in relatii de cuplu au cazut de acord asupra urmatoarelor 5 aspecte ce e bine sa fie “camuflate” de obicei.

SECRETUL NR. 1: Aventurile trecute

Desigur, stie ca nu ti-ai petrecut viata intr-o manastire inainte sa-l cunosti pe el, dar asta nu inseamna ca trebuie sa afle si sa vizualizeze toate detaliile legate de trecutul tau amoros. Barbatii intreaba uneori de predecesorii lor, insa ceea ce vor ei sa afle este daca prezentul iti ofera cele mai mari satisfactii. Incearca sa eviti sa minti neraspunzindu-i la intrebarile legate de intimitati. Daca insista, spune-i ca el e singurul la care te gindesti in pat.

SECRETUL NR. 2: Citi bani “spargi” in mall

Cita vreme nu aveti fondurile la comun, prietenul tau nu are de ce sa stie pe ce se duc banii tai. Barbatii considera ca unele lucruri nu ne sint absolut necesare – hainele si pantofii de firma, de exemplu. Cu urmatoarea ocazie cind te complimenteaza datorita noii tale rochii, cauta sa eviti sa-i spui cit a costat, de unde ai luat-o si ce anume ai mai cumparat odata cu ea. Spune-i doar ca a fost un chilipir in comparatie cu noul lui gadget.

SECRETUL NR. 3: Ce anume simti fata de familia lui

Te avertizam, daca te iei de ai lui, relatia voastra e pe un teren minat. Chiar daca mama lui iti face viata un chin, abtine-te. In secunda in care vei spune ceva negativ, lui ii suna ca si cum l-ai pune sa aleaga intre tine si ei, si-ti va purta pica pentru asta. Daca nu te simti bine in preajma lor, cauta sa nu petreceti prea des si prea mult timp in sinul familiei.

SECRETUL NR. 4: Flirturile inocente

Iti iubesti partenerul, dar asta nu inseamna ca nu poti schimba citeva vorbe si zimbete cu alti tipi. De fapt, flirtul e foarte sanatos atit timp cit nu se ajunge mai departe. Poate fi tentant sa-i reamintesti iubitului tau ca esti inca o atractie pentru barbati, mai ales daca stii ca te ia in serios, dar daca ii spui ca vecinul te saluta privindu-te in… decolteu, risti sa-l faci sa se simta nesigur. Nu-i spune toate astea si profita de senzatia pe care o ai atunci cind esti privita de alti barbati.

SECRETUL NR. 5: Adevarul despre cadoul de la el

Uneori ne trezim cu daruri la care nu ne-am fi gindit vreodata… In loc sa-l iei la rost, incearca sa gasesti o parte buna in fiecare cadou pe care ti-l ofera. Barbatii nu sint foarte expresivi, iar un dar este modul lor de a spune ca tin la noi. Daca-i respingi cadoul, il respingi pe el. Data viitoare, arunca-i indicii pentru ca el sa “ghiceasca” ce ti-ai dori. Ai putea chiar sa-i vorbesti despre magazinul tau preferat.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *