5 probe de curaj

By  | 

Pentru unele chestiuni personale nu trebuie să-i dai explicații nici măcar mamei. Iată 5 situații în care trebuie să dai dovadă de curaj.

1. Venitul lunar
Cât câștigi este numai și numai problema ta. Nu te strădui (la modul obsesiv) să ții pasul cu prietenii dintr-un domeniu diferit de al tău, nu te compara cu nimeni și, în niciun caz nu te simți ca și cum ar trebui să faci cuiva inventarul finanțelor tale.

Semne că ești dependentă de telefon

2. Dorința de a avea (sau nu) copii
Este una dintre cele mai personale decizii pe care le vei lua vreodată în viață. Așa că nici nu te obosi să asculți părerea celorlalți. Nimeni, dar absolut nimeni, nu trăiește în locul tău!

3. Numărul tipilor cu care ai făcut sex (sau nu)
Fie că cifra e mare, mică sau inexistentă, sexul este o chestiune privată, pe care prietenii tăi nu au dreptul să o dezbată. Nu-i lăsa să se amestece.

4. Statusul amoros
Nici măcar “mami” n-ar trebui să-ți ceară socoteală pentru faptul că ești single. Profită cât mai poți de această perioadă revelatoare. Nu uita că tu ești cea mai lungă relație din viața ta. Abia după ce reușești să trăiești în armonie cu tine și înveți să te iubești, ai șanse să te “suporte” și ceilalți.

Ce spune rujul pe care îl porți despre tine

5. Profesia ta
Oricare ar fi domeniul tău de activitate, ar trebui să fii mândră de tine. Nu este ușor să fii pe picioarele tale în ziua de azi. Chiar dacă n-ai obținut încă jobul pe care îl visezi, nu trebuie să dai nimănui explicații despre asta. Important este să crezi în potențialul tău și să încerci să ți-l valorifici cu fiecare job pe care îl ai.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *