5 motive pentru care esti singura

By  | 

Te întrebi care sunt motivele pentru care ești încă singură? De ce nu văd bărbații cât de grozavă ești? Este posibil ca tu să fii cea vinovată!

Iată 5 motive pentru care ești singură:

Nu te afli la locul potrivit. Unul dintre motivele posibile pentru care o femeie este singură este că iese mereu în locuri unde sunt doar femei care arată foarte bine. Atunci când ieși în oraș, aruncă un ochi la celelalte femei din jur: simți că toate arată mai bine decât tine, sunt mult mai sexy? Din păcate, bărbații vor fi interesați mai întâi de ele.

Învață să săruți perfect cu aceste trucuri!

Încerci prea mult. O personalitate falsă, un accent fals, un râs fals… bărbații observă când cauți cu disperare o relație. Nu te mai preface!

Ești superficială. La ce te uiți prima dată la un bărbat? Ești interesată mai mult de cum arată, câți bani are, cum se îmbracă? În acest fel, vei rata bărbații cu adevărat buni! Multe femei se plâng că nu mai există bărbați buni, însă adevărul este că uneori ridicăm ștacheta prea mult.

Cum flirtezi cu cel mai hot tip de la petrecere

Nu umbli cu cine trebuie. Ieși doar cu persoane singure? Încearcă să ieși și cu cele care se află deja în relații sau care sunt căsătorite. În acest fel, îți vei schimba puțin percepția asupra relațiilor. „Nu voi ieși niciodată cu un tip care…” sau „Nu mă voi căsători niciodată cu un tip care…” sunt idei pe care doar femeile singure le au. Învață să faci anumite compromisuri.

Ești prea îndrăzneață. Chiar dacă ne aflăm într-o vreme în care (încă) luptăm pentru egalitatea între sexe, bărbații încă se află în era în care au nevoie de o femeie pe care să o seducă și de care să aibă grijă. Chiar dacă ai foarte multă încredere în tine, încearcă să pari puțin și prințesa care are nevoie de un Făr Frumos pe cal alb care să o salveze.

7 lucruri enervante la femei – în opinia bărbaților

Uneori, este greu să tot așteptăm bărbatul potrivit, dar trebuie să ai răbdare! Lucrurile bune vin la cei care așteaptă, iar într-o zi, atunci când te aștepți mai puțin, un tip special va apărea în viața ta și va rămâne acolo.

Între timp, concentrează-te pe tine! Încearcă să devii cea mai bună versiune a ta!

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *