5 momente cand prietena trebuie sa fie prioritatea ta, nu iubitul

By  | 

Uneori, petrecem atât de mult timp cu iubitul, încât uităm că trebuie să fim alături și de prietena noastră. Iată 5 momente când ea trebuie să fie prioritatea ta.

O știi pe prietena aia care pare că își uită toți amicii atunci când intră într-o relație? E așa enervantă și ne promitem să nu fim la fel. Apoi intrăm într-o relație serioasă și devenim ea. Ce să-i faci, oricât de mult ai încerca, tot ajungi să stai numai în casă cu iubitul vizionând un sezon întreg dintr-un serial într-o seară în loc să ieși în oraș. Totuși, există anumite momente când prietenele tale chiar au nevoie de tine și e musai să îți lași baltă pijamaua cea comodă, patul cel confortabil și pe iubitul tău.

Când trece printr-o despărțire

Despărțirile sunt nasoale, indiferent dacă noi ne-am despărțit de tip sau el ne-a dat papucii. Prietena ta are nevoie de tine acum, așa că fugi la magazin și cumpără o sticlă de vin și fă-i o vizită. Poate nu va fi cea mai distractivă seară, având în vedere că cel mai probabil este tristă sau nervoasă, dar este datoria ta să o consolezi.

Când nu este sigură că partenerul este sufletul pereche

Prietena ta este de ceva timp cu un tip, lucrurile devin serioase, dar… acum începe să se întrebe dacă el chiar e Făt Frumosul pe care îl aștepta. Nu este anormal ca la un moment dat în relație să apară astfel de anxietăți și, în general, lucrurile se rezolvă de la sine. Totuși, ar fi mai bine să vă întâlniți pentru a discuta, nu o lăsa să analizeze fiecare detaliu singură. Nu uita nici sticla de vin!

Când are nevoie de un partener pentru nuntă

Nu e tocmai distractiv să te duci singură la o nuntă, deci nu o lăsa pe prietena ta să meargă fără partener! În cel mai rău caz te vei plictisi, nu e chiar atât de groaznic.

Când s-a vopsit singură, iar rezultatul… e departe de așteptările ei

Atunci când te vopsești singură acasă economisești și timp, și bani. Din păcate, uneori mai au loc și accidente. Sigur, poți da o fugă până la cel mai apropiat coafor, dar cum să ieși din casă așa dacă îți vine să plângi doar dacă te privești în oglindă? Dacă prietena ta trece prin așa ceva, e clar că e o urgență! Prietenul tău se poate uita singur la un film în seara asta.

Când nu v-ați văzut de mult timp

Nu în ultimul rând, chiar dacă petreci mult timp cu iubitul, ai nevoie să ieși și cu prietena ta. Chiar și două ore în fața unui cappucino sunt suficiente pentru a mai vorbi „ca fetele” (E prea mult dacă menționez încă o dată sticla aia de vin? Ok, cappucino să fie).

Comments

comments