5 lucruri pe care tipele singure s-au saturat sa le auda

By  | 

Replicile ca „ești prea pretențioasă” chiar sunt deranjante!

Orice femeie vrea să ajungă să se căsătorească la un moment dat, dar, cât timp suntem încă singure, suntem nevoite să auzim tot felul de întrebări stupide și opinii de care nu ne pasă și care ne irită.

Iată 5 lucruri pe care tipele singure s-au săturat să le audă:

1. „De ce ești încă singură?” Pur și simplu sunt, nu există un motiv anume! E ca și cum întrebi de ce am doi ochi sau de ce respir. Unele lucruri pur și simplu așa sunt, nu e nimic deosebit care să le cauzeze.

2. „Cum poate o fată așa frumoasă ca tine să fie singură?” Totul e atât de greșit la întrebarea asta! În primul rând, insinuezi că un bărbat ar vrea să fie cu mine doar pentru cum arăt, nu și pentru inteligența și personalitatea mea. Apoi, ai impresia că persoanele cu un chip frumos au vieți perfecte?

3. „Timpul trece repede, știi?” Serios? SERIOS? E ca și cum mi-ai spune că sunt bătrână, mai am puțin și mor și nu va fi nimeni lângă mine când voi fi pe patul de moarte.

4. „Și… te vezi și tu cu cineva?” Atunci când te întâlnești des cu cineva care te întreabă de fiecare dată asta îți vine să îl pocnești. Serios. De ceva timp nici nu mai pare curiozitate, parcă unele persoane sunt deranjate în mod profund și personal de faptul că sunt încă singură!

5. „Când ai de când să te căsătorești?” Nu. Taci. Pleacă.
*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments