5 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci dupa ce bei

By  | 

Știi deja că nu trebuie să conduci după ce bei alcool, dar mai sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le eviți. COSMO ți le prezintă pe cele mai importante.

Anumite lucruri pe care care le faci după câteva cocktail-uri te pot face să vrei să te îngrită pământul atunci când te trezești a doua zi. Pentru a evita situațiile neplăcute și jenante, iată ce să nu faci după ce bei:

Nu posta nimic pe social media!

Sigur, acum poate îți pare amuzant sau interesant să postezi un clip video sau o poză, să comentezi la statusul cuiva sau alte lucruri de genul acesta, dar sunt șanse foarte mari să le regreți a doua zi… după ce toată lumea a văzut ce ai făcut! Pentru a nu-ți strica reputația, evită social media.

Ce efecte are alcoolul asupra sexului

Nu suna pe nimeni!

Singurul apel pe care ai voie să îl faci după ce ai băut este către un prieten, pentru a-l ruga să te ia din oraș și să te ducă acasă cu mașina. Atât!

Nu tunde, nu rade și nu epila nimic!

După ce ai băut nu e tocmai ok să te razi pe picioare, să îți tunzi bretonul sau să te pensezi. În 90% dintre cazuri, rezultatul nu va fi unul plăcut.

Nu te duce acasă cu un necunoscut!

Indiferent cât de trează te simți și cât de hot și de treabă pare tipul respectiv, nu risca să mergi acasă cu un necunoscut!

Retete delicioase de cocktail non-alcoolic

Nu termina niciun proiect pentru muncă!

Ok, dacă ții neapărat și te simți în stare, poți lucra puțin, dar în niciun caz nu trimite șefului această versiune. Verifică încă o dată ce ai lucrat atunci când te trezești.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *