5 lucruri pe care le-am invatat de la bunica mea

By  | 

„Cine nu are bătrâni să-și cumpere”, spune un proverb pe care l-am apreciat mereu. Iată câteva lucruri pe care le-am învățat de-a lungul timpului de la bunica mea.

Ai grijă pe cine și cu cine bârfești. Sigur, într-o lume perfectă nimeni nu bârfește pe nimeni, dar, să fim serioși, câți dintre noi ne putem lăuda că facem asta? Din păcate, uneori bârfa se poate întoarce împotriva noastră, așa că este important să avem grijă cu cine discutăm despre anumite persoane.

Ce am învățat de la mama

Fă ordine prin casă în fiecare zi. Poate pare obositor și fără rost să faci asta, dar e mult mai simplu decât să petreci o întreagă zi pe săptămână făcând curățenie. Învață să faci câte puțin zilnic: nu o oră pe zi, nici măcar jumătate de oră; pur și simplu spală farfuria după ce ai mâncat, aruncă punga goală de chipsuri la gunoi, așează la locul lor fardurile după ce le-ai folosit.

Ai grijă cât de mult te deschizi în fața unui bărbat. Atunci când intri într-o relație nouă, evită să îi spui întreaga poveste a vieții tale noului iubit. Așteaptă puțin până el dovedește că e o persoană de încredere, pentru a nu fi rănită.

Trucuri de frumusețe de la bunica

Nu renunța imediat la o relație. Bunicii mei au fost împreună vreo 50 de ani, iar căsnicia lor ar fi continuat dacă bunicul meu nu s-ar fi stins din viață. Într-o vreme în care o relație lungă înseamnă 3-4 ani, cum au rezistat bunicii noștri atât de mult? Simplu, nu au renunțat! Da, și ei au avut certuri și probleme, mai nesemnificative sau mai grave, dar au ales să rămână împreună pentru a repara situația.

Gândirea pozitivă te ajută mult. Încearcă să îți aduci aminte mereu de toate lucrurile bune din viața ta, ai încredere în tine că vei reuși să faci tot ce ți-ai propus, învață să îți ignori gândurile negative și concentrează-te pe ce e mai bun în viață!

Cele mai în vârstă femei din lume dezvăluie secretele vieții veșnice

Tu ce ai învățat de la bunicii tăi?

Comments

comments