5 lucruri care fac ca o femeie să fie sexy

By  | 

O femeie nu este considerată sexy doar pentru că e atrăgătoare din punct de vedere fizic, ci și datorită atitudinii și comportamentului său.

Nu doar o dată am cunoscut femei care se îngrijeau doar din punct de vedere fizic, însă este necesar să avem multe alte calități pe lângă o figură plăcută și o talie de viespe. Uneori, o femeie poate fi sexy chiar dacă nu întoarce capete pe stradă, iar asta e mai important. Da, modul cum arătăm contează, însă doar la prima vedere. Frumusețea adevărată se află în interior.

Iată 5 lucruri care fac o ca femeie să fie sexy:

Este inteligentă și are cultură generală

Cu siguranță nu se poate ca fiecare persoană din lume să fie un geniu, însă asta nu ne împiedică să citim, să urmărim emisiuni educative, să căutăm informații utile peste tot în jurul nostru. Poți aduce un bărbat în patul tău destul de ușor, dar este necesar să fii în stare să porți o conversație cât de cât profundă pentru a-l ține lângă tine. Dacă îți dorești un bărbat de calitate, cel puțin.

45 de idei care te fac sa te simti sexy si in forma

Are încredere în ea

O femeie încrezătoare va fi mereu de 10 ori mai sexy decât una care se desconsideră. Învață să accepți ce nu poți schimba la tine și să pui în evidență restul.

Nu e nevoie să se bazeze pe alții

Uneori, trebuie să cerem ajutorul celorlalți, însă nu este nevoie să apelăm la cei din jur pentru orice. Învață să fii independentă.

Cum sa te simti sexy cand ai o zi proasta

Nu îi este teamă să spună ce gândește

Bineînțeles, nu trebuie să spui mereu tot ce-ți trece prin cap, mai ales dacă este vorba de ceva răutăcios, însă nu trebuie să îți fie teamă să îți exprimi opiniile.

Îi pasă de cei din jur

Compasiunea este foarte importantă și va fi apreciată de cei din jur. O femeie căreia nu îi pasă decât de ea nu va fi atrăgătoare.

Ce crezi, tu ești o femeie sexy?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *