5 iOS apps pentru a te tine de obiective

By  | 

Vine Revelionul, la 12 noaptea ȋţi promiţi marea cu sarea pentru anul viitor, mai ceva ca un Casanova unei demoazele, ca apoi, tot precum un Casanova, să uiţi de toate promisiunile (cam după o lună, adica cam pe acum) şi să-ţi spui că… “La anulllll voi face ce nu s-a mai văzut ȋn istoria omenirii”. Dar ştii bine că este foarte probabil “să te laşi cu ochii-n soare” din nou. 

Pentru a schimba acest scenariul cu unul demn de filme cu mesaj motivaţional, ȋţi spunem ce aplicaţii te pot ajuta să te ţii de tot ce ţi-ai promis ȋn noaptea dintre ani. 

Aceste apps se vor transforma ȋn BFF, te vor monitoriza, motiva, certa, sfătui şi vor face totul pentru ca tu să devii starleta vieţii tale, aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna. 

Obiectiv: Dă jos! 

Intelli-Diet este un substitut pentru un nutriţionist ȋn carne şi oase, unul deştept, flexibil şi bine informat, aşa cum au vedetele. 

Ce trebuie să faci este să introduci datele tale (greutate actuală, ȋnălţime, dar şi ce mâncare ȋţi place şi ce nu şi dimensiunile la care vrei să ajungi), ca apoi acest app să-ţi facă o dietă personalizată.  

Obiectiv:  Organizare mai eficientă şi mai multe activităţi bifate

Creat pentru a se ridica la nivelul numelui său, app-ul Todo este genial dacă ai nevoie de o mână de ajutor pentru a te organzia mai eficient, dar şi de ȋncurajări prieteneşti pentru a duce la bun sfârşit ce ţi-ai propus. 

Este, precum indică şi numele, un app cu liste de tot felul, ȋmpărţite ȋn categorii. Dar ce este minunat la această aplicaţie este realizarea grafică – atunci când ai terminat o activitate, de exemplu, ai parte de o adevărată ceremonie festivă ȋn timp ce task-ul este mutat ȋn lista Bifate.

Obiectiv: Lasă-te de fumat!

Ştiu din proprie experienţă cât de greu este să te laşi de fumat, dar dacă ai nevoie de ceva ȋn acest proces, este o mână de ajutor, iar NHS Quitsmoking ȋţi dă zece mâini, nu una. Acest app ȋţi oferă tot ce vrei, de la informaţii privind beneficiile faptului că te-ai lăsat de ţigări, la câţi bani ai economisit, cât de bine se simte corpul tău acum, ȋţi dă sfaturi despre cum să te ţii departe de pachet şi brichetă şi te ajută să treci peste momentele ȋn care “ȋţi arde buza după un fum”.  

Obiectiv: Economiseşte!

DailyCost este un app care-ţi monitorizează cheltuielile, le ȋmparte ȋn categorii şi-ţi dă rapoarte săptămânale şi lunare care să te lămurească pe ce arunci banii. Dacă vrei ceva şi mai complex, testează app-ul Mint, care urmăreşte toate intrările şi ieşirile din conturile tale.  

Obiectiv: Ţine un jurnal! 

Ştiu că-ţi doreşti de mult timp să ţii un jurnal pe care să-l poţi reciti apoi şi să te delectezi cu aventurile tale, dar de fiecare dată motivaţia de a scrie zilnic dispare după o săptămână. Aici intervine app-ul Day One, care transformă tradiţionala experienţă a unui jurnal ȋn una multimedia şi foarte distractivă, permiţându-ţi să adaugi fotografii, status-uri sau postări de pe Fb, ba chiar introduce şi alte informaţii privind ziua respectivă ca temperatură sau câţi paşi ai făcut. 

Tu ce apps foloseşti?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *