5 întrebări incomode pe care femeile le urăsc

By  | 

Există anumite întrebări pe care aproape orice femeie le primește și care sunt extrem de enervante. Iată ce nu vor femeile să fie întrebate.

Vor exista mereu anumite persoane care vor avea mai mult succes decât tine în carieră, vor avea o relație mai fericită și, cel mai important, vor ști ce e mai bine pentru tine. Evident, aceste persoane nu îți vor spune întotdeauna direct ce vor să faci cu viața ta, dar îți vor pune anumite întrebări incomode.

5 întrebări incomode pe care femeile le urăsc

Când îți găsești și tu un iubit?

De fiecare dată când am fost single se trezea vreo tipă (care se afla, bineînțeles, în cea mai frumoasă relație din lume) să mă întrebe asta – și cu siguranță și tu ai fost întrebată măcar o dată de cineva. Iar dacă ai peste 25 de ani și ești singură… oh, Doamne, cum o să sară familia pe tine!

Însă tot ce aud când mi se pune o astfel de întrebare este „Eu sunt atât de fericită cu partenerul meu și îmi e atât de milă de tine! Trebuie că te simți mizerabil în fiecare zi, nimeni nu poate fi fericit dacă e singur!”.

Da, e frumos să ai o relație, dar nu e atât de groaznic când ești singură – cel puțin dacă ești o persoană căreia nu îi trebuie altcineva pentru a se simți completă. O femeie singură va avea o relație atunci când se va simți pregătită și va găsi un partener potrivit. Vezi-ți de treaba ta (și de relația ta) și nu mai pune astfel de întrebări!

Când vă căsătoriți?

În primul rând, de ce ai presupune că toate cuplurile vor să se căsătorească? Apoi, e treaba lor de ce nu o fac. De asemenea, dacă un cuplu vrea să facă doar cununia civilă, nu ai niciun drept să îi spui că „o hârtie nu reprezintă nimic”, iar căsătoria are loc doar „în fața lui Dumnezeu”.

Când faceți un copil?

Ok, avem două variante aici. Prima: prietenii și familia au înțeles că nu vrei să te căsătorești, dar relația a trecut deja de 5 ani și a doua: te-ai căsătorit acum două ore. Dintr-un motiv sau altul, indiferent dacă tu îți dorești sau nu un copil, toată lumea va presupune că vei face unul.

De ce nu e o idee bună să întrebi pe cineva când va face un copil? Simplu: poate că nu își dorește unul, apoi va trebui să îți explice de ce (și, evident, niciun argument nu va fi suficient de bun, deci tu ai dreptate și ar trebui să facă un copil!) sau poate… nu poate face unul. Ei, ce zici de asta? Unele cupluri ar vrea un copil, dar nu pot concepe, iar întrebarea ta le va face să sufere.

Când îți cumperi o casă?

În vremurile noastre, tinerii pot avea casa lor doar dacă o moștenesc sau dacă fac un împrumut la bancă (pe care îl vor plăti până la bătrânețe). Cu alte cuvinte, nu oricine poate cumpăra o casă sau un apartament oricând are chef.

Când o să-ți găsești un job „normal”/mai bun?

De ce ai întreba asta? Un job „normal” înseamnă ceva diferit pentru fiecare, iar un job mai bun… cine nu își dorește un job mai bun? Îți garantez că orice persoană care își urăște job-ul sau are un salariu mic ori își caută altceva de muncă, ori mai are un venit suplimentar din freelancing.

Tu ce întrebări urăști?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *