5 idei pentru un weekend grozav

By  | 

Deşi au loc tot felul de evenimente în weekend, uneori ai nevoie de ceva nou. Ca de obicei, COSMO îţi vine în ajutor – iată 5 modalităţi de a te distra alături de prieteni şi de a îţi reîncărca bateriile pentru săptămâna ce urmează.

Lasertag-ul poate fi descris ca un fel de paintball cu lasere. Se joacă în două echipe, într-o încăpere întunecată plină de obstacole, fum, muzică antrenantă şi luminiţe. Scopul jocului este de a împuşca inamicii cu arma cu laser şi să nu te laşi împuşcat. Este extrem de distractiv, nu costă mult şi, pe deasupra, faci şi puţin sport.

Jocurile de tip escape room au apărut destul de recent la noi, dar sunt din ce în ce mai populare. Ideea jocului este următoarea: eşti închis într-o cameră, iar pentru a evada trebuie să rezolvi jocuri şi enigme mai simple sau mai complicate. Poţi merge şi de una singură, dar şi cu prietenii. Preţul poate fi puţin mare (în jur de 35-50 lei de persoană/jocul de o oră), dar un joc de acest tip este perfect pentru puţină stimulare intelectuală.

Trecând la activităţi care nu te vor costa (aproape) nimic, poţi încerca să găteşti câteva preparate tradiţionale… din alte ţări. Nu numai că te vei simţi bine ştiind că ţi-ai gătit singură mâncarea, în loc să faci o comandă nu tocmai sănătoasă, dar vei experimenta diferite bucate din întreaga lume. Roagă-l pe iubitul tău să te ajute şi vei vedea că este o activitate foarte distractivă pentru un cuplu. Când aţi terminat, poţi aranja frumos masa pentru o cină romantică în doi.

O altă idee pe care ţi-o recomandăm este voluntariatul la un centru de animale. Este cunoscut faptul că petrecând timp cu animalele îţi îmbunătăţeşti sănătatea şi ai o stare generală mult mai bună. Pe deasupra, ajuţi un biet suflet care nu îşi doreşte decât o viaţă mai bună, plină de dragoste. În plus, cine ştie? Poate te vei îndrăgosti de un căţel simpatic sau de o pisică pufoasă şi îi vei oferi chiar tu o nouă casă!

Nu în ultimul rând, ţi-am pregătit o idee care nu numai că nu te costă nimic, dar îţi va aduce şi beneficii: schimbul de haine cu prietenele. Cheamă câteva prietene în vizită şi roagă-le să aducă haine sau accesorii în stare bună, dar cu care nu mai au ce face. Fiecare dintre noi are aşa ceva în şifonier şi nu are rost să le aruncăm la gunoi.

Cum sa ai mereu ceva de imbracat

Ce spui, te atrage vreuna dintre ideile noastre?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *