5 idei distractive pentru intalnire

By  | 

Pentru ca rutina să nu strice relaţia, ţi-am pregătit o listă cu 5 idei distractive pentru o întâlnire reuşită, deloc clişeică sau lipsită de originalitate.

Jucaţi jocuri video

Alegeţi un joc care vă place amândurora şi petreceţi o seară în casă jucându-vă sau ieşiţi într-un mall unde vă puteţi juca pe PlayStation sau Xbox. 

Mergeţi la LaserTag

Fie că mergeţi cu gaşca sau singuri (cu siguranţă veţi găsi un grup acolo care va accepta să vă alăturaţi), distracţia este garantată, iar preţurile nu sunt mari.

Petreceţi o zi în alt oraş

Dacă v-aţi plictisit de aceleaşi locuri din oraş, mergeţi dimineaţa la gară şi alegeţi unul din trenurile care pleacă curând şi ajung într-un oraş din apropiere (de preferat unul în care nu aţi fost până acum).

Vizitaţi o casă părăsită

În orice oraş se găseşte o casă veche, o tipografie sau o fabrică părăsită. Puteţi chiar să căutaţi pe Internet una, sunt şanse mari să găsiţi. Aveţi însă grijă să fie într-o stare bună şi să fie un loc sigur. Luaţi şi o cameră foto cu voi!

Organizaţi o vânătoare de comori

Mergeţi într-un parc, scrieţi fiecare o listă de obiecte, apoi faceţi schimb şi porniţi în căutarea lor. Puteţi aduce cu voi obiectele sau puteţi alege ceva ce se poate găsi în parc (ex. o pană albă, un obiect albastru etc). Ca să fie şi mai distractiv, adăugaţi reguli de genul cine pierde face cinste cu prânzul.

Tu ce alte idei de întâlniri distractive mai ai?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *