5 greseli de online shopping

By  | 

Online shopping-ul devine din ce în ce mai popular, însă trebuie să ai grijă să eviți aceste greșeli!

Tot mai multe persoane aleg să cumpere îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii sau alte produse de pe diferite site-uri, însă uneori sunt dezamăgite atunci când primesc coletul. Pentru ca ție să nu ți se întâmple asta, trebuie să eviți aceste greșeli:

7 super-apps pentru shopping online

Nu consulți tabelul de mărimi

Fie că îți cumperi o rochie, pantaloni sau o pereche de sandale, este foarte important să arunci un ochi peste tabelul de mărimi de pe site. Poate că bluza pe care o vei primi va avea o etichetă pe care scrie mărimea M, dar măsurile sale nu corespund, deci ai cumpărat-o degeaba.

Nu citești părerile altor clienților

Multe site-uri îți oferă posibilitatea de a comenta direct pe site, dar poți citi și review-urile de pe Facebook. Dacă observi că există cam multe păreri negative, mai bine nu risca să comanzi de pe acel site.

Online shopping: de ce trebuie să ții cont

Nu verifici dacă produsul este original

Unele site-uri vând produse contrafăcute, dar folosesc imagini de pe site-ul oficial. Dacă diferența de preț este prea mare (de la 300 lei pe site-ul oficial la 50 lei, de exemplu), materialul este diferit etc, înseamnă că produsul nu este original!

Nu urmărești ofertele

Dacă ai comandat deja de pe un anumit site și ai fost mulțumită, umărește magazinul pe Facebook și abonează-te la newsletter. În acest fel, vei afla mereu dacă sunt reduceri sau poți primi cupoane.

Nu cauți un produs pe mai multe site-uri

În urmă cu ceva timp, îmi căutam un anumit model de ghete, pe care l-am găsit online la aproximativ 150 lei. Nu eram 100% decisă dacă să fac sau nu comanda chiar în ziua aceea și bine am făcut! După câteva ore, am verificat un alt site unde am găsit exact modelul dorit… la vreo 70 lei. Verifică mai multe site-uri înainte de a da o comandă, poți găsi tot felul de surprize de genul acesta!

5 trucuri pentru online shopping

Comments

comments